Haberler

Saygılı: "Kongreden Müjdelerle Çıktık"

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılarak bir konuşma yaptığı Kızılay Olağanüstü Genel Kurulu’nu değerlendirdi.

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılarak bir konuşma yaptığı Kızılay Olağanüstü Genel Kurulu'nu değerlendirdi. Saygılı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği müjdelerin Kızılay camiasında büyük sevinç yaşattığını söyledi.

Ramazan Saygılı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, onur konuğu olarak katıldığı Genel Kurul'daki konuşmasında, "Kızılay, gazi bir kuruluştur, Çanakkale ve sonrası girdiğimiz her savaşta, cephelerde rolünü almıştır. Ülkemizin her maruz kaldığı afette Kızılay insanlara umut olmuştur. Mazlumların yarasına merhem olmuştur. Dünyanın neresinde bir yara varsa milletin iyilik eli olarak Kızılay'ımız ulaşıyor ve o yarayı sarıyor. Ülkemizin her bir vatandaşına tavsiyem yüreğimizin verici, ikram edici kanalları açık olmalı; tıpkı 147 yıldır yapıldığı gibi" dediğini hatırlattı.

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Cumhurbaşkanı'nın bu konuşmalarının yanı sıra birçok da müjde verdiğini belirterek şöyle dedi:

"Kızılay KDV muafiyeti, hazine arazilerinin Kızılay faaliyetlerinde bedelsiz 49 yıllığına kullanılması Kızılay Genel Merkezine yeni bir hizmet kompleksi kurulması gibi müjdeler veren Cumhurbaşkanımız, biz Kızılaycıları ziyadesiyle mutlu etti. Kongremiz bir şölen havasında geçti. Kızılaycılar olarak, kenetlenerek, güçlenerek, vizyonumuzu ve hedeflerimizi yükselterek yeni Türkiye'nin güçlü bir iyilik hareketi, merhamet hareketi olarak, hem yerelde, hem ulusalda, hem de uluslararası alanda gönüllerde kandil yakmaya devam edeceğiz." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Türk Kızılayı Kızılay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title