Haberler

Sayar: Darbe Girişimi Türkiye Demokrasisine Yönelik Yapıldı

Güncelleme:

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, darbe girişiminin Türkiye demokrasisine yönelik yapıldığını söyledi.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, darbe girişimini kınarken, girişiminin Türkiye demokrasisine yönelik yapıldığını söyledi.

Sayar, "Halkın iradesi ile seçilen ülke yönetimine meşru olmayan yöntemlerle el koyma girişiminde bulunmak, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni havadan bombalamak, akıldan, izahtan yoksun, kabul edilemez bir durumdur. Bu girişimde bulunanları kınıyorum, lanetliyorum. Demokrasiye karşı girişilen bu kalkışmaya, tüm siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve halk tarafından gösterilen ortak tepki, Türkiye'de halkın demokrasiye olan bağlılığını da ortaya koymuştur. Türkiye'nin demokrasisini güçlendirecek ve özellikle iç barışı sağlayacak politikalar geliştirmesi en büyük dileğimiz ve talebimizdir. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title