Haberler

Savcıyı Şehit Eden Teröristin Annesi: Adam Öldürmesini İstemezdim

Güncelleme:

Savcıyı şehit eden DHKP-C üyesi 2 teröristten Mehmet Şafak Yayla'nın annesi "Eylemini yapacak çocuk da böyle gidip adam öldürmeyi, bu işlere gelmesini istemezdim." dedi.

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı rehin alan DHKP-C'li teröristlerden Şafak Yayla'nın annesi Aysel Yayla, "Eylemini yapacak çocuk da böyle gidip adam öldürmeyi, bu işlere gelmesini istemezdim." dedi.

CENAZEYİ ALMAK İÇİN BEKLEDİLER

Oğlunun cenazesini teşhis için Adli Tıp Kurumu'na gelen Aysel Yayla, içeri girmek istedi. Görevliler henüz otopsinin bitmediğini belirterek anneye beklemesini söyledi. Anne Yayla Adli Tıp'ta cenazeyi almak için avukatlarla beklemeye başladı.

İlgili Haberler

"EYLEMİNİ YAPACAK ÇOCUK DA..."

Bu sırada gazetecilere açıklama yapan Aysel Yayla, "Dünyamız yıkıldı, bitti işte. Katilleri sakladılar, oğlumu öldürdüler. Başka bir şey demiyorum. Eylemlere katıldığını biliyordum. Eylemini yapacak çocuk da yani böyle gidip adam öldürmeyi bu işlere gelmesini istemezdim.'' dedi.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Cenazeler hakkında bilgi almak için gelen iki kişi yaka-paça gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, slogan attı. Polis minibüsüne bildirilen şüpheliler sorgulanmak üzere Vatan Caddesi üzerindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Cenazeleri almaya çok sayıda kişinin geleceği bilgisini alan polis, Adli Tıp Kurumu önündeki güvenlik önlemlerini artırdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Selim Kiraz Adli Tıp Kurumu Mehmet Şafak Şafak Yayla Politika Güncel Haberler

title