Haberler

Savcının Eşyaları Arasında Kaçak Sigara Taşıdılar!

Güncelleme:

Uşak'ta durdurulan bir kamyonda arama yapan polis, İzmir'e tayin olan bir savcının eşyaları arasına habersizce gizlenmiş 80 bin paket kaçak sigara ele geçirdi.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, ev eşyası yüklü Adana plakalı bir kamyonla İzmir'e kaçak sigara sevkiyatı yapılacağını öğrendi. İzmir- Ankara Karayolu'nun Şeker Fabrikası Kavşağı'nda dün kontrol noktası oluşturan polis, İzmir'e gelen kamyonu durdurdu.

"SAVCI BEYİN EŞYALARINI TAŞIYORUZ"

Kamyonda bulunanların "Savcı beyin eşyalarını taşıyoruz" demesine rağmen aracı kontrol eden polis, ev eşyalarının arasına gizlenmiş, koliler halinde kaçak sigaraları buldu.


80 BİN PAKET KAÇAK SİGARA

Kemalöz Mahallesi pazaryerine götürülen kamyonda yapılan detaylı aramada, savcıdan habersiz eşyaların arasına gizlenen 80 bin paket gümrük kaçağı bandrolsüz sigara ele geçirildi.

2 KİŞİ TUTUKLANDI, 1 KİŞİ SERBEST

Sigaralara el koyan polis, kamyonda bulunan H.D. (20), M.Ş.A. (27) ve M.A.'yı (24) gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.Ş.A. ve M.A. tutuklandı. H.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

İzmir Uşak 3.Sayfa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (25)

philip morris:

ömür boyu günde sadece 10 sigara için, isterseniz 80 yıl için, tek bir hastalığa, sigaraya bağlı tek bir olumsuzluğa maruz kalırsanız gelin beni bulun, 1 milyar usd tazminat vereyim. herif 4 paket sigara içiyor, 1 şişe rakı içiyor, yine 60 ına 70 ine kadar yaşıyor, yani azda yaşamıyor, kalkıp sigaradan öldü diyolar, sanki içmeyen ölmüyor.

91
32
yanıtYanıtla
JUNİNHO:

reklam için teşekkürler

yanıt4
yanıt1
orhan:

PHİLİP MORRİS:10nuncu kata çıkıp atlarsan ölürsün

yanıt2
yanıt2
liveleaks:

pkk leşi yazın, leş diyorum çünkü onlar öyle diyor, internette böyle bulabilirsiniz. yazın türk ordusunun ne menem bir pislik olduğunu kendi gözlerinizle görün, cesetlere işkence yapan, cesede bile saldıracak kadar kuduz hastalığına tutulmuş şeytanları desteklediğinizi öğreninde, neden şu halde olduğunuzu anlayın. dünyanın en pislik çetesi tsk, ışid el nusra hak getire. yanında insan kalıyor.

3
30
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Eger dogru ise cokta iyi yapmislar silah arakadaslarini öldüreni lime lime etmediklerine sükret. Ama sen bunu bir tarafindan uyduruyorsun. Asil sizin ne ölüye ne diriye sayginiz var. Hepiniz kara cahil oldugunuz icin devlete yani kendi öz halkiniza kardeslerinize silah cekip cinayet isliyorsunuz. Katili öldürmek kanunen suc degildir. Mesru müdafaadir.

yanıt6
yanıt1
VEGASTA SON ŞANS:

NE BEKLENİR BU SAVCILARDAN 17 ARALIKTA BAKANLARI VE RIZAYI BIRAKTILAR SONRA ABD NİN DEĞERLİ SAVCISI SAYIN PREET BHARARA KARDEŞİM ANINDA GEREKENİ YAPTI SONRA BÖYLE TÜRKİYE GİBİ GERİ KAFALI VE GERİ MİLLET AVRUPAYA GİRECEK PEH PEH PEH

10
19
yanıtYanıtla
marlboro man:

1 insanın hayatı boyunca ne kadar partikülü ciğerine çektiğini biliyormusunuz ? kendi vücut ağırlığından fazla kıl tüy, toz toprak insan ciğeri tarafından çekiliyor havadan, yüz kilodan fazla toprağı işliyor akciğer bir ömürde, kalkıp ta, sigara insanı öldürür demek bilimsellikten çok uzak bir saçmalıktır, aşırı kaçmadıkça sigara sağlığınıza son derece faydalıdur. bizim zamanımızda 15 yıl sigara içen kanserden ölür dediler, 20 sene içtik, tık olmadı kimseye, şimdi konuşamıyor adiler

14
12
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Sigaranin zarari kanitlanmis. Cok sacmalamissin. Bir cok arkadasim sigara icmedikleri icin kanseri yendiler. Ayrica filtresi dogaya atildigi zaman erimesi en az yirmi yil aliyor. Yani plastikten sonra dogayi pisleten en büyük doga düsmani. Lütfen yalan yanlis seyleri halka bilgi diye sunmayin, cünkü cehaletiniz ortaya cikiyor. Avrupada doktora gittiginiz zaman ilk soru sigara iciyormusunuz oluyor. Onlarin hepsi aptal sen tip okumadigin halde akillisin öylemi?

yanıt6
yanıt42
MARLBORO MAN:

RECEP ATLİ: hadi ordan benim gibiler olmasa hala dünyayı öküz boynuzu üstünde tepside duruyor zannederdi insanlık, sigaranın zararı falan ispatlanmamıştır, aşırı sigara tüketimi baz alınarak üretilmiş bir teoridir o cahil herif. . günde 10 tane içilecek sigaranın yararından başka bişeyi olmaz. sigara dumanında vitamin bile var.

yanıt18
yanıt4
GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG:

tekele okadar çok zam yapılıyor ki bu kaçakçılık işini yapanlar kimlerin yakını diyeinsan merak etmiyor da değil buyuk rant var bui şte devlet kaçakçılık sektörünü büyütüyor

24
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title