Haberler

Savcı, Rüzgar Çetin'in Cezalandırılmasını İstedi

Güncelleme:

Savcı, lüks aracıyla polis otosuna çarparak polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün şehit olmasına neden olan yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in cezalandırılmasını istedi.

Lüks aracıyla polis otosuna çarparak polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ü şehit olmasına, polis memuru Emre Tetik'in ise yaralanmasına neden olan ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in yargılanmasına başlandı.

SAVCI, CEZALANDIRILMASINI İSTEDİ

Cumhuriyet savcısı mütalaasında, Rüzgar Çetin'in bilinçli taksirle bir kişiyi öldürmek ve bir kişiyi yaralamak suçundan kanununun üst hatten cezalandırılmasını ve tutukluluk halinin devamına karar verilmesini talep etti.

22,5 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Savcı mütalaasında, iddianamede olduğu gibi Rüzgar Çetin hakkında 2 yıldan 22,5 yıla karar hapis cezası talep etti.

ŞİKAYETLERİN VZGEÇEN AİLE KATILMADI

Şikayetlerinden vazgeçen şehit polis Fatih Alagöz'ün anne babası, 2 kardeşi, eşi Özlem Alagöz ve avukatları duruşmaya katılmadı. Duruşmaya sadece, sanık Rüzgar Çetin ile avukatları katıldı.

"KURAL İHLALİ YOK, TAHLİYEMİ İSTİYORUM"

Rüzgar Çetin mahkemede son söz olarak, "Aracım ile trafiğe açık olan orta şeritte hareket ettim. Trafik kurallarını ihlal etmedim. Alkol sınırları içerisinde olduğunu düşünerek hareket ettim. Tahliyemi istiyorum. Çok üzgünüm. Keşke hiç olmasaydı" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sinan Çetin Alagöz Magazin Haberler

title