Haberler

Savcı Hasan Yılmaz, Cemevinde İncelemelerde Bulundu

Okmeydanı’nda yaşanan olaylar sırasında hayatını kaybeden Uğur Kurt'un ölümü ile ilgili soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Hasan Yılmaz, cemevinde incelemelerde bulundu.

Okmeydanı'nda yaşanan olaylar sırasında hayatını kaybeden Uğur Kurt'un ölümü ile ilgili soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Hasan Yılmaz, cemevinde incelemelerde bulundu.

Okmeydanı'nda dün başlayan gösteriler sırasında hayatını kaybeden Uğur Kurt'un vurulmasıyla ilgili soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Hasan Yılmaz ve beraberindeki olay yeri inceleme ekibi, Okmeydanı Cemevi'ne geldi. Cemevine gelen Savcı Yılmaz'a Uğur Kurt'un cenazesi için toplanan kalabalık bir grup slogan atarak tepki gösterdi. Savcı Hasan Yılmaz ve beraberindeki ekip, olay yerinde incelemelerde bulunurken kalabalıktan dolayı güçlük çektiği görüldü. İncelemelerini tamamlayan heyet, olay yerinden ayrıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Yılmaz Okmeydanı İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title