Haberler

Savcı, Cübbeli Ahmet Hoca'nın Beraatini İstedi

Güncelleme:

Savcı, çete davasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün beraatini istedi.

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün de sanıkları arasında bulunduğu "Karagümrük çetesine" yönelik açılan davada savcı mütalaasını verdi.

CÜBBELİ'NİN DE ARALARINDA OLDUĞU 10 SANIK HAKKINDA AYRI AYRI BERAAT İSTEDİ

Savcı, Ahmet Mahmut Ünlü'nün de aralarında bulunduğu 10 tutuksuz sanık hakkında "Örgüt kurmak ve örgüte üye olmak" suçlarından; delil yetersizliği, "İnsan ticareti, fuhşa teşvik ve aracılık etme" suçlarından; suçların manevi unsurunun bulunmadığı, "Cinsel saldırı" suçundan ise soyut iddia haricinde yeterli delil elde edilemediği gerekçesiyle ayrı ayrı beraatlerine karar verilmesini istedi.

Savcı, aralarında sanık Nejat Ergin'in bulunduğu diğer 6 sanık hakkında ise "Örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak" suçlarından; yeterli kesin inandırıcı delil bulunamadığı gerekçesiyle beraat istedi.

2 SANIK HAKKINDA CEZA İSTEDİ

Savcı Nejat Ergin hakkında sadece "Tehdit" suçundan cezalandırılmasını talep ederken, sanıklardan Mahjouba Demirel hakkında ise sahte pasaport bulundurmak suçundan cezalandırılmasını istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Mahmut Ünlü Nejat Ergin Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

yalancıhoca:

AKP seçimleri kazanamazsa vayyy cübbelinin haline. kaçacak delik arayacak.

9
18
yanıtYanıtla
odun adam:

cübbelinin sakalin da sizce tahminen kac tane bit vardir, , ? yarisma baslamistir, , dogru cevap verenler ödüllendirileceklerdir, , ,

2
22
yanıtYanıtla
MÜGE:

Geçmiş olsun hocam. . . . . . .

18
4
yanıtYanıtla
YHY:

Hocamızdan Allah razı olsun. Türkiyedeki en iyi hoca diyebilirim. Hocanın sohbetlerinin çoğunu dinledim. Daima Ayet ve Hadislere dayanarak sohbet yapıyor. Hocamız Ehli Sünnet karşısında kimse konuşamıyor. Neden? hocamızın kitaba harcadığı para inanılmazmış. Arapça süper, hafızlık var, hadis deryası. . . , daha neler neler. Rabbim hocamızı başımızdan eksik etmesin. Amin

6
14
yanıtYanıtla
ORHAN:

HACAM GEÇMİŞ OLSUN SEN GÖNÜLLERDE ZATEN BERAAT ETMİŞTİN. VARSIN ZALİMLER BU İŞLERLE OYALANSINLAR.

16
3
yanıtYanıtla
Ahmet kara:

cuppeli yurtdisindan kadin ithalinden bir sene hapis yatti ama aklanacak herhalde, bu arada cuppelinin oturdugu ev 5 milyon dolar, bu paralar nasil kazaniliyor acaba?keske bizde hoca olsaymisik, simdi gecerli meslek bu gibi duruyor.

2
12
yanıtYanıtla
mobilWeb@haberler.com:

Yav bizim bu millet cübbeliyi savunduğu kadar yakını böyle suçlarla yargılansa bi tekmede kendisi vurur

6
1
yanıtYanıtla
dersimlimobilWeb@haberler.com:

Edepli akp li,cüppeli bir konuşmasında ne demiş biliyormusun.taciz olaylarıyla ilgili.ben bile 8 yaşındaki çocuğumu kucağıma alırken tahrik oluyorum.bu sarıklı hoca nasıl beyinler yetiştirecek merak ettim.sen gitmiş edepten hayadan bahsediyorsun.

2
5
yanıtYanıtla
xman:

cüppeli niye sapka giymiyor, , ? halbuki sapka giymek kemalizmin bir emridir, , giyilmemesi cok büyük suctur,

0
6
yanıtYanıtla
mobilWeb@haberler.com:

Allahım inşaallah beraat eder.adalet yerini bulur.islam fedaisi. rabbim sağlık versin.

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title