Haberler

Savaştan Kaçtı, Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Savaştan kaçtı, trafik kazasında hayatını kaybetti Ölmeden bir hafta önce söylediği türkü kameradaGAZİANTEP - Ülkelerdeki iç karışıklıktan kaçarak 4 yıl önce Türkiye'ye sığınan 70 yaşındaki Suriyeli Ahmed Mayıl geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Savaştan kaçtı, trafik kazasında hayatını kaybetti

Ölmeden bir hafta önce söylediği türkü kamerada

GAZİANTEP - Ülkelerdeki iç karışıklıktan kaçarak 4 yıl önce Türkiye'ye sığınan 70 yaşındaki Suriyeli Ahmed Mayıl geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Olay önceki gün akşam saatlerinde Oğuzeli ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir yakınını ziyaret etmek üzere motosikletiyle seyreden Mayıl, arkasından gelen yine Suriye plakalı bir otomobilin çarpması sonucu yola savruldu. Yaşlı adam çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çağrılan ambulansla ağır yaralı olarak Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırılırken, otomobil sürücüsü ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Ahmed Mayıl'ın cesedi otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Suriye'de yaşanan iç savaş sonrası 4 yıl önce Türkiye'ye gelen 9 çocuk babası Ahmed Mayıl'ın cesedi yapılan otopsi işleminin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Diğer yandan yaşanan acı olaydan yaklaşık bir hafta önce bir yakınını ziyareti sırasında ağıt şeklinde söylediği türkü ise cep telefonu tarafından böyle kaydedildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Oğuzeli Türkiye Suriye 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title