Haberler

Savaştan Kaçan Kadın ve Yeğeni Trenin Altında Can Verdi

Hatay’ın İskenderun ilçesinde denizden çıkan Suriyeli kadın 5 yaşındaki yeğeniyle dini nikahlı kocasının gözleri önünde yük treninin altında ezilerek can verdiler.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde denizden çıkan Suriyeli kadın 5 yaşındaki yeğeniyle dini nikahlı kocasının gözleri önünde yük treninin altında ezilerek can verdiler.

Edinilen bilgilere göre, Suriye'deki iç savaştan ailesiyle Türkiye'ye sığınan ve İskenderun ilçesine yerleşen Hasne Mesto (49), 5 yaşındaki yeğeni Fatma Mesto ile serinlemek için imam nikahlı Türk kocası Mehmet Döner'le Sarıseki Plajına geldiler. Denizden çıkan aile park ettikleri otomobillerine gider iken Fatma Mesto tren geçidinin bulunduğu yol güzergahında yengesi ve eniştesinin önünde koşuşturmaya başladı. Bu sırada tren geldiğini gören Hasne Mesto yeğenini kurtarmak isterken yeğeniyle birlikte yük treninin altında kaldılar. Fatma Mesto ve yengesi metrelerce sürüklenerek feci şekilde can verdiler. Gözleri önünde imam nikahlı eşini ve eşinin yeğenini kaybeden Döner ise sinir krizleri geçirdi. Döner, çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye götürüldü.

Yük treninin makinisti olay yerinde savcıya ifade verir iken plajda bulunan görgü tanıkları ise ifadelerine başvurulmak üzere İskenderun İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldüler. Makinist gözaltına alınırken olay ile ilgili soruşturma devam ediyor. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Döner İskenderun Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title