Haberler

Savaş Muhabirleri GGC'de Buluştu

Güncelleme:

Suriye sınırında görev yapan ulusal basın mensupları Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nde bir araya geldiler.

GGC Başkanı İbrahim Ay ve yönetim kurulu üyelerinin birlikte konuk ettiği gazeteciler sınırda yaşananları ve gözlemlerini anlattılar. GGC'de, ulusal basın temsilcileri ile Gaziantep'te faaliyet gösteren basın mensupları arasında Suriye sınırında yaşanan gelişmelere ilişkin söyleşi düzenlendi. GGC hizmet binasını gezen konuk gazeteciler hayranlıklarını gizleyemezken, İstanbul'un da böyle bir cemiyet binasına kavuşması için Gaziantep'i örnek göstereceklerini söylediler.

Büyük bir hareketliliğin ve askeri sevkiyatın devam ettiği Suriye sınırında görev yapan ulusal basın mensupları GGC'de düzenlenen söyleşide, sınırda ve savaş ortamında gazetecilik yapmanın zorlukları hakkında da sohbet havasında geçen bir söyleşi gerçekleştirdiler. Suriye sınırında görev yapan Irak Rega Tv Muharibi Yılmaz Bilgin, NTV Muhabiri Burak Özcan ve Emrah Ozan, CCN Türk Muhabiri Göksel Göksu, Sabah Gazetesi Muhabiri Uğur Yıldırım ve FOX Tv Muhabirleri Erol Candabakoğlu ve Kenan Özcan ile birçok ulusal televizyon ve gazeteye mensup isimler Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nde (GGC) buluştu.

GGC'YE HAYRAN KALDILAR

GGC hizmet binasını gezen basın mensupları, GGC'nin tüm gazetecilere hitap edebilecek kapasitede bir hizmet binası olduğunu söyleyerek böyle bir binanın bölgedeki tüm cemiyetlere sembol teşkil etmesi gerektiğini dile getirdiler. GGC Başkanı İbrahim Ay'ın ağırladığı ulusal basın mensupları GGC'de yaptıkları söyleşide, sınırda görev yapmanın zorlukları ve sınırda gazetecilik yapma koşullarını Gaziantepli meslektaşlarına anlattılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti İbrahim Ay Gaziantep Suriye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title