Haberler

Savaş Gibi Maçta 12 Kırmızı Kart Çıktı

Güncelleme:

Arjantin'de Deportivo Roca ile Club Cipolletti takımları arasında oynanan maçta iki ekibin oyuncuları arasında kavga çıktı. Hakem tam 12 futbolcuya kırmızı kart gösterdi.

Arjantin'de Deportivo Roca ile Club Cipolletti takımları arasında oynanan Arjantin Üçüncü Lig 1. Grup mücadelesinde yeşil sahalarda ender rastlanacak bir kaos yaşandı. Sporx'in haberine göre; 16 Ekim tarihinde Deportivo Roca'nın ev sahipliğinde oynanan karşılaşmanın ilk yarısı oldukça sakin geçerken, müsabakanın ikinci yarısında yaşanan bir pozisyonun ardından oyun alanı tam anlamıyla savaş alanına döndü.

TEKME TOKAT KAVGA ETTİLER

Konuk ekip Club Cipolletti'nin savunma oyuncusu Marcos Lamolla, Deportivo Roca forması giyen rakibi Fernando Fernandez'e yaptığı faul sonucunda karşılaşmanın hakemi Facundo Espinosa tarafından sarı kart ile cezalandırıldı ve ne olduysa bu andan sonra oldu. Club Cipolletti'li oyuncuların Fernando Fernandez'in gösterdiği sarı karta itiraz etmesinin ardından Deportivo Roca'lı futbolcuların da olaya müdahil olması ile saha bir anda karışırken, itirazlar yalnızca hakem odaklı kalmadı ve her iki takımın oyuncuları da birbirlerine girdiler.

KIRMIZI KARTLARI TEK TEK GÖSTERDİ!

Yaşanan saha olaylarının önüne geçemeyen hakem Facundo Espinosa, kavga eden oyuncuları sakinleştiremeyince çareyi kırmızı kartına başvurmakta buldu ve tek tek tam 12 tane kırmızı kart gösterdi. Mücadele sonrasında yerel basında açıklamalarda bulunan hakem Arjantinli hakem, söz konusu kartların resmi maç raporuna ekleneceğini açıkladı.

"TAM ANLAMIYLA BİR REZİLLİKTİ"

Olaylar ancak güvenlik güçlerinin sahaya girmesi ve hakemlerin soyunma odasına gitmeleri ile güçlükle yatıştırılabildi. Öte yandan bir diğer açıklamada Deportivo Roca'nın teknik patronu Diego Landeiro'dan geldi. Landeiro, "Her iki takımın da oyuncuları son derece rezil tavırlar sergilediler. Hiçbiri profesyonelce davranmadı. Tam anlamıyla bir rezillikti. Anlaşılan emeklerimiz boşa gitmiş, çok sinirliyim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Deportivo La Coruna Arjantin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (3)

ramazan:

türkiyede olsa uefa el atardı bütün avrupa gazeteleri manşetten verirlerdi haberi

9
0
yanıtYanıtla
UKKUS;:

Bir tarafın oyuncularına komple diye düşünürsek 12. nciyi de hızını alamayan hakem kendine göstermiş oluyor . . .

5
0
yanıtYanıtla
ultraslan:

hacıı başka ülkede olunca gülüyoz ya :D vurun amkkk vurunnn adam uçan tekme attı ohaa :D

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title