Haberler

Savaş: "Bu İş Tamamdır Artık Gümbür Gümbür Geliyoruz"

Seçime sayılı günler kala vatandaşla kucaklaşmaya devam eden AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş, sabahının erken saatlerinde Dalamalılarla bir araya geldi.

Seçime sayılı günler kala vatandaşla kucaklaşmaya devam eden AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş, sabahının erken saatlerinde Dalamalılarla bir araya geldi.

Dalama çarşı ve Pazar esnafını ziyaret eden Mustafa Savaş'a ziyareti sırasında AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Gültekin Kılınç, AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel ve Efeler İlçe Başkanı Gökhan Ökten eşlik etti. Mustafa Savaş, burada yaptığı konuşmada Başbakan Erdoğan'ı karşılayan coşkulu kalabalığın 30 Mart Zaferi'nin müjdecisi olduğunu söyledi. Haftaiçi olmasına rağmen miting meydanında müthiş bir coşku yaşandığına dikkat çeken Mustafa Savaş, "İşini gücünü bırakıp miting alanına koşan ve o büyük desteğini esirgemeyen vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu iş tamamdır artık. Biz gümbür gümbür geliyoruz inşallah" dedi.

TARIM VE HAYVANCILIĞI KURACAĞIMIZ ŞİRKETLER ŞAHLANDIRACAK

Tarım ve hayvancılığın gelişmesi için özel çalışmaları olacağını vurgulayan Ak Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş, kuracakları şirketlerle halkı kalkındıracaklarını söyledi. Modern mezbahalar ve entegre et işleme tesisleri kuracaklarını ve her zaman üreticiye çok büyük destek vereceklerini ifade eden Savaş, tarım ürünlerinin zamanında İstanbul'a Ankara'ya ulaşması için lojistik sorununu çözeceklerini, bütün bu ürünleri tırlarla yurtdışına taşıyacakları sözünü verdi.

"GEZİCİ OLARAK EYLEM YAPTI, AĞAÇLARI ACIMADAN KATLETTİ"

Aydın'da hava kirliliği, trafik, otopark ve işsizlik sorunları olduğunu söyleyen Mustafa Savaş, bütçesi bulunmadan harcama yapan bir Aydın Belediyesi'nin 200 bini yönetemezken 1 milyonu yönetmesini kimsenin beklememesi gerektiğini söyledi. Gezi olaylarını bahane ederek meydanlarda binlerce insanı yürüten bir Belediye Başkanı meydandaki ağaçları gözünü kırpmadan katletmiştir diye açıklamalarda bulunan Savaş, "Bir tane beton park yaptı. Onu da eline yüzüne bulaştırdı. Benim Aydınlı hemşerim yazın sıcağında elinde termosu çekirdek çıtlar orada serinlerdi. Meydanda güneşin sıcağından saklanacak bir tek ağaç bırakmadılar" dedi.

Belediyeciliğin hizmet kapma mücadelesi olduğunu belirten Mustafa Savaş, Aydın'da Büyükşehir Belediyesi olarak iktidarla el ele vererek memleketin iş ve AŞ sorununu en kısa sürede çözeceklerini dile getirdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title