Haberler

Saü Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyeleri İtalya'da

Sakarya Üniversitesi (Saü) Fen-edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. H. Musa Taşdelen, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kemal Şan, Yrd. Doç. Dr. İsmail Hira ve Arş. Gör. Tolga Uslu, İtalya'nın Urbino Üniversitesi Sosyoloji Fakültesi'ne Erasmus Öğretim Elemanı Değişim Programı Çerçevesinde Seminerler Vermek ve Bir Dizi Akademik İncelemelerde Bulunmak Amacıyla Ziyarette Bulundu.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. H. Musa Taşdelen, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kemal Şan, Yrd. Doç. Dr. İsmail Hira ve Arş. Gör. Tolga Uslu, İtalya'nın Urbino Üniversitesi Sosyoloji Fakültesi'ne Erasmus öğretim elemanı değişim programı çerçevesinde seminerler vermek ve bir dizi akademik incelemelerde bulunmak amacıyla ziyarette bulundu.

SAÜ Sosyoloji Bölümü öğretim üyeleri, “Cultural Perspectives From Turkey” konulu bir oturumda söz alırlarken, Urbino Üniversitesi Sosyoloji Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. G. Maggini, Prof. Dr. V. Olligati, Prof. Dr. Y. Kazepov, Asist Prof. Dr. F. Pappalardo da oturuma müzakereci olarak katıldı. Yapılan sunumların yanı sıra her iki üniversite arasında daha önceden başlatılan akademik ilişkileri daha da ileriye götürmek konusunda görüş birliğine varıldı. Bu anlamda Erasmus programı kapsamında hali hazırda devam eden öğretim üyesi değişiminin yanı sıra, 2008-2009 öğretim yılından itibaren Sakarya Üniversitesi Sosyoloji Bölümü öğrencileri de Erasmus öğrenci değişimi programından yararlanarak, Urbino Üniversitesi'nde öğrenim görme imkanı bulacak.

(ŞK-AK)

07.06.2007 15:21 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title