Haberler

Saü Rektörü Elmas ve Yardımcıları Başkan Dişli'yi Ziyaret Etti

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Muzaffer Elmas, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Prof. Dr. Musa Eken, Genel Sekreter Prof. Dr. Kadir Ardıç Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli,yi ziyaret ederek tebrik ettiler.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Prof. Dr. Musa Eken, Genel Sekreter Prof. Dr. Kadir Ardıç Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli,yi ziyaret ederek tebrik ettiler.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'ye "Hayırlı olsun"dileğinde bulunan Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas, belediyelerin yapacağı projelerde her türlü destek vermeye hazır olduklarını ifade ederek, "Üniversite olarak belediyelerin yapmak istediği sosyal, ekonomik ve şehir planı anlamındaki çalışmalarını projeleştirip geliştirmek istiyoruz. Tüm Sakarya için hazırladığımız 300 adet projemiz var.Çünkü şehir için proje üretmek bizim görevimiz haline geldi.Şehrimiz için belediyeler ve üniversite yetkilileri ortak bir çalışma toplantısı yaparak değerlendirme yapabiliriz" dedi.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, üniversite çalışmalarının şehir için önemli olduğunu ifade ederek, "Sakarya Üniversitemizin başarılarını biliyoruz. Bizde belediye olarak üniversitemiz ile ortak çalışma yaparak güzel projeler ortaya çıkarmayı isteriz. Zaman zaman üniversitemiz ile ortak çalışmalarımız zaten oluyor. Yerel yönetimler de artık güçlendi. Birbirini tamamlayıcı güzel hizmetler ortaya çıkarabilmek için üniversitemizin çalışmalarından mutlaka faydalanacağız. Bu dönem farklı ve güzel bir dönem olacak" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sakarya Üniversitesi Muzaffer Elmas Süleyman Dişli Adapazarı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title