Haberler

Saü'den Cbü'ye Ziyaret

Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Eken ve İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Vecdi Can, Rektör Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’ye hayırlı olsun ve taziye ziyaretinde bulundu.

Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Eken ve İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Vecdi Can, Rektör Prof. Dr. A. Kemal Çelebi'ye hayırlı olsun ve taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette CBÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Mıynat da hazır bulundu.

Prof. Dr. Çelebi ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, Sakarya Üniversitesi ile Celal Bayar Üniversitesi arasındaki iyi ilişkilerin ve ortak bilimsel etkinliklerin artarak devam edeceğini ve üniversiteler arasında karşılıklı tecrübe aktarımı konusunda daha sık bir araya gelinmesi gerektiğini ifade etti.

Daha sonra, CBÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öncülüğünde, Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi, Makedonya International Vision University, FON University ve University of Tourism and Management işbirliği ile Makedonya'da 10-14 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kongrenin (Internatıonal Congress On Economıcs And Busıness (ICEB'15) 'New Economic Trends and Business Opportunities' hazırlıklarının yürütülmesi için İİBF'de kongre yürütme kuruluyla bir araya gelinerek, yapılan çalışmalar gözden geçirildi ve kongreye ilişkin planlamalar yapıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sakarya Üniversitesi Makedonya Musa Eken Çelebi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title