Haberler

Saü'de Devir Teslim Töreni Yapıldı

Sakarya Üniversitesi Genel Sekreteri Metin Küçük'ün İstanbul Üniversitesi Genel Sekreterliği'ne atanmasının ardından Genel Sekreterlik görevini Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr.Kadir Ardıç'a devretti.

Sakarya Üniversitesi Genel Sekreteri Metin Küçük'ün İstanbul Üniversitesi Genel Sekreterliği'ne atanmasının ardından Genel Sekreterlik görevini Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Ardıç'a devretti.

SAÜ Genel Sekreterliği'nde gerçekleştirilen devir teslim törenine Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Prof. Dr. Musa Eken, Prof. Dr. Fatih Üstel ve çok sayıda akademisyen ve idari yöneticiler katıldı.

Törende bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, "Metin Bey ile göreve beraber başladık. Sakarya Üniversitesi'nde çok önemli işler yaptı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Kadir Ardıç hocamız da bunların üzerine yenilerini ekleyerek devam edecektir. Metin Bey'e teşekkür eder, Prof. Dr. Kadir Ardıç hocamıza da yeni görevinde başarılar dilerim" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Üniversitesi Sakarya Üniversitesi Muzaffer Elmas Metin Küçük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title