Haberler

Satso Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkan Yardımcısı Neşet Peker başkanlığında toplandı.

Meclis Toplantı Salonu'ndaki programda konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.

Ramazan ayında birlik ve beraberlik ruhunun canlandığı, merhametle yoğrulan kutsal günlerde dahi teröre başvuranların, eylem için emir veren odakların, insanlıktan zerre nasibini alamadığını belirterek, "PKK, DAEŞ, ya da başka herhangi bir terör örgütünü maşa olarak kullanan, aziz vatanımızın toprak bütünlüğüne, milletimizin birlik ve beraberliğine, iş dünyamızın gayretli çalışmalarına, tüm yaşanan olumlu gelişmelere karşı çıkmak, baltalamak, kargaşa ortamı oluşturarak Türkiyemize zarar vermeyi hedef alanları, saldırıları gerçekleştiren hainleri ve bu hainlere doğrudan ya da dolaylı olarak destek verenleri nefretle kınıyor, lanetliyorum." diye konuştu.

"Bizim en büyük gücümüz, birlik ve beraberliğimizdir." diyen Kösemusul, "Yasadışı örgütler, ya da ülkemizin geleceğine kast edenler, bu gücümüze zarar veremeyecektir. Hain saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa, milletimize sabır ve metanet diliyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mahmut Kösemusul Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title