Haberler

Satrancın Devleri Adana'da Kozlarını Paylaşıyor

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından gerçekleştirilen 2015 Türkiye Satranç Şampiyonası Adana’da başlıyor.

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından gerçekleştirilen 2015 Türkiye Satranç Şampiyonası Adana'da başlıyor. Turnuvada, satrancın devleri olarak nitelendirilen Türkiye'nin 14 usta satranç oyuncusu yarışacak.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile düzenlenen turnuva 26 Kasım -10 Aralık tarihleri arasında Adana Ramada Otel'de gerçekleşecek. Uluslararası Usta (IM) Can Arduman ve Özgür Akman'ın şampiyona boyunca canlı yorum ve analizleriyle satrançseverlerle birlikte olacağı turnuvada, sporculara toplam 25 bin liralık ödül dağıtılacak.

Turnuvanın resmi açılış töreni TSF Başkanı Gülkız Tulay, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdülkadir Ataşbak'ın katılımları ile 27 Kasım Cuma günü saat 14.30'da yapılacak. Türkiye'nin en başarılı satranç sporcularının zafere ulaşmak için ter dökeceği şampiyona 13 tur sürecek. Heyecanlı turnuvanın şampiyonu ise 10 Aralık'ta yapılacak final müsabakalarıyla belli olacak.

Turnuvaya, 2015 yılı Türkiye Kupası yarışması son sıralamasına göre ilk dokuz sırada yer alan FM Orkhan Eminov, GM Kıvanç Haznedaroğlu, IM Mert Erdoğdu, Mustafa Yelken, Bahadır Özen, IM Umut Atakişi, CM Şiar Yaran, Doğan Küçük ve Murat Yelligedik, 2015 yılı Türkiye Gençler Şampiyonu Gani Eren Ererdem, 2015 yılı Türkiye Kadınlar Şampiyonu WGM Betül Cemre Yıldız, 2014 yılı Türkiye Şampiyonu GM Alexander Ipatov ve 11 Kasım 2015 tarihi itibariyle Dünya Satranç Federasyonu (FIDE) tarafından izin verilen uluslararası satranç turnuvalarında sporcuların göstermiş oldukları turnuva performans puanı olan ELO listesinde en üst iki sırada bulunan GM Dragan Solak ve GM Barış Esen katılacak. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title