Haberler

Satranç: Türkiye Kulüpler Şampiyonası ve 1. Lig Müsabakaları

Konya'da düzenlenen "Türkiye Satranç 1. Ligi" müsabakaları ve "Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası" son tur maçlarıyla sona erdi.

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından Konya'da düzenlenen "Türkiye Satranç 1. Ligi" müsabakaları ve "Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası" son tur maçlarıyla sona erdi.

Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası'nda, İstanbul Darüşşafaka Spor Kulübü birinci, Ankara Genç Akademisyenler Eğitim Kültür ve Araştırma Kulübü ikinci, ODTÜ Spor Kulübü de üçüncülüğü elde etti.

İlk 3'e giren takımlar ile İstanbul Boğaziçi Üniversitesi Spor Kulübü, Adana Dahi Gençlik Spor Kulübü ve İstanbul Dobruca Spor Kulübü, 1. Lig'e yükseldi.

Türkiye İş Bankası Süper Ligi'nde ise Kayseri Şekerspor birinci, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor ikinci, Denizli Pamukkale Üniversitesi üçüncü oldu ve Türkiye İş Bankası Süper Ligi'ne katılmaya hak kazandı.

Dereceye girenlere kupa ve madalyaları, Rixos Otelde düzenlenen törenle Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, TSF Başkanı Gülkız Tulay, Konya Valisi Muammer Erol ve protokol üyeleri tarafından verildi. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

İstanbul Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title