Haberler

Satranç'ın 'Grand Master'ı Süleymanpaşalılarla Buluşuyor

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi, 23-24 Mayıs tarihlerinde düzenleyeceği Süleymanpaşa 1. Satranç Turnuvası ile vatandaşları satrançla buluşturuyor.

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi, 23-24 Mayıs tarihlerinde düzenleyeceği Süleymanpaşa 1. Satranç Turnuvası ile vatandaşları satrançla buluşturuyor. Turnuvaya dünyaca ünlü bir isim olan Suat Atalık'ın da katılması bekleniyor.

Süleymanpaşa Belediyesi, Gençlik Merkezi'nde ilk defa düzenlenecek olan ve geleneksel hale gelmesi hedeflenen Süleymanpaşa 1. Satranç Turnuvası ile her yaştan Süleymanpaşalıyı satranç oynamaya davet ediyor. 23-24 Mayıs tarihlerinde 10: 00/17: 00 saatleri arasında yapılacak turnuvada başarı gösterenleri toplamda 4 bin 500 TL'lik ödül bekliyor. Süleymanpaşa Belediyesi 23-24 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Turnuvada dünyaca ünlü bir isim olan Suat Atalık'ı da Süleymanpaşalılarla buluşturuyor.

AYNI ANDA 60 KİŞİYLE SATRANÇ OYNAYACAK

Satranca 1972 yılında başlayan yurtiçi, yurtdışı birçok başarıya imza atan ve bu başarıları sonucunda satrançtaki en büyük derece olan Büyük Usta (Grand Master) ünvanını alan Suat Atalık, Süleymanpaşa Belediyesi'nin Süleymanpaşa 1. Satranç Turnuvası'nda Süleymanpaşalılarla buluşarak Simultane satranç oynayacak. Aynı anda 60 kişiyle satranç oynayacak olan büyük usta, satrançta kendine güvenen Süleymanpaşalıları Gençlik Merkezi'ne davet ediyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleymanpaşa Suat Atalık Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title