Haberler

Satranç Eğitmenleri İlk Kuru Tamamlandı

Güncelleme:

Bilgi Evlerindeki eğitmenler tarafından verilecek satranç kursları için 30 eğitmen, satranç milli takımı antrenörü Hakan Erdoğan nezaretinde eğitmenlik kursunun ilk aşamasını tamamladı. Türkiye'de eğitim alanında örnek olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin önemli projelerinden Bilgievleri, öğrencilerinin her alanda kendilerini geliştirmelerine olanak sağlıyor. Kocaeli genelinde 13 merkezdeki 23 bin 254 öğrencisine satranç eğitimi verecek olan Bilgievleri, çalışmalarını sürdürüyor.

EĞİTİMLER SEKASEM'DE

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Satranç branş sorumlusu Kemal Ceylan'ın da katıldığı eğitimin ilk kur son toplantısında eğitmenlerin yapması gerekenler hakkında bilgilendirildi. Seka Sporcu Eğitim Merkezi (SEKASEM) satranç salonunda iki ay süren ilk kur eğitimlerinin ardından ikinci kur eğitimlerine geçilecek. Yardımcı antrenörlük kursu sonrasında, antrenörlere sertifika takdim edilecek. Kursların ardından Bilgievleri geniş kapsamlı bir satranç turnuvası düzenleyecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title