Haberler

Satırlı Saldırının Şüphelileri Yakalandı

Güncelleme:

Karşıyaka taraftarı Dinçer Dingil'i başından satırla yaralamakla suçlanan zanlılar polisin takibiyle yakalandı.

İzmir'de iki hafta önce, Göztepe ile Karşıyaka futbol takımları arasında oynanan maç öncesinde, Karşıyaka taraftarı Dinçer Dingil'i başından satırla ağır yaralamakla suçlanan 32 yaşındaki Uğur T. ile 19 yaşındaki Selim D., polisin takibiyle yakalandı.

Geçen 17 Mart'ta, Çınarlı semti 2817 Sokak üzerinde meydana gelen olayda, Atatürk Stadı'nda, Göztepe ile Karşıyaka arasındaki olaylı derbi maçı öncesinde iki takımın taraftarları arasında da sık sık gerginlik yaşandı. Taraftarlar arasında çıkan kavga sırasında, 25 yaşındaki Dinçer Dingil, başından satırla yaralandı. Ağır yaralanan Dinçer Dingil, kaldırıldığı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, yoğun bakım ünitesine yatırıldı. Beyin kanaması da geçiren Dinçer Dingil'in tedavisinin sürdüğü belirtildi.

ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Polis, olayın ardından, Dinçer Dingil'i yaralayan taraftarları yakalamak için çalışma başlattı. Olayın hemen sonrasını gösteren çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarından, görüntülerdeki taraftarlar tek tek araştırıldı. Yapılan soruşturmada, Uğur T. ile Selim D.'nin elinde satır bulunduğu anlaşıldı. Bunun üzerine iki şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerden Selim D.'yi, hastanedeki tedavisi süren Dinçer Dingil fotoğrafından teşhis etti. Göztepe taraftarı olan şüphelilerden Selim D.'nin üzerindeki, kollarında Karşıyaka takımının renkleri olan kırmızı ve yeşil şerit bulunan eşofman dikkat çekti. İki şüpheli suçlamayı reddedip, olay sırasında orada bulunduklarını, ancak kavgaya karışmadıkları gibi satır da kullanmadıklarını söyledi.

Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından Uğur T. ve Selim D. bugün adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karşıyaka İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title