Haberler

Satın Aldığı Otomobilin Parasını Ödemeden Kaçtı

İstanbul’da bir şahıs, arabasını satın almak isteyen kişiler tarafından dolandırıldı.

İstanbul'da bir şahıs, arabasını satın almak isteyen kişiler tarafından dolandırıldı. Otomobili almak için araç sahibiyle notere giden zanlı, satışın ardından aracın ücretini ödemeden kaçtı. Dolandırılan şahıs otomobilini şans eseri trafikte görünce zanlılar yakayı ele verdi.

Olay, 14 Eylül Pazartesi günü İstanbul'da yaşandı. Edinilen bilgiye göre, aracını internet üzerinden satışa çıkaran M. B (35) isimli şahıs, aracına talip olan kişilerle satış işlemleri için notere gitti. Satış işlemlerinin bitiminde, M.B'ye otomobilin karşılığı olan ücreti ödemeyen şahıslar, araçla kayıplara karıştı.

ARACINI 20 GÜN SONRA BULDU

Olaydan 20 gün sonra aracını Avcılar'da seyir halinde gören M.B hemen polisi aradı. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri kendilerini fark ettiklerinde kaçmaya başlayan dolandırıcıları kovalamaya başladı. Polis kovalamaca sonucu üç şüpheliyi Ambarlı Kavşağı'nda yakaladı. Araçta yapılan aramalarda bir adet 7.65 çapında tabanca, bir adet kelepçe, bir adet bıçak ve altı adet dolu fişek bulundu. Araçta bulunan Murat G. (40), Uğur A. (35) ve Hacı D. (43) yakalandı. Şüpheli Murat D.'nin 11'i dolandırıcılık olmak üzere 13 farklı dosyadan, Uğur A.'nın ise bir dosyadan arandığı ortaya çıktı. Daha sonra, Murat G. ve Hacı D. Emniyette ki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilirken, Uğur A. serbest bırakıldı.

Zanlı, araç sahibiyle noterde satış işlemlerini yaparken güvenlik kamerasına yakalandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title