Haberler

Satellite Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası, Antalya'da Yapılacak

2014 CEV Avrupa Voleybol Konfederasyonu Satellite Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası’nın Türkiye’nin ev sahipliğinde Antalya’da gerçekleşecek ikinci ayağının basın toplantısı Antalya’da Kremlin Palace Hotel’de gerçekleştirildi.

2014 CEV Avrupa Voleybol Konfederasyonu Satellite Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası'nın Türkiye'nin ev sahipliğinde Antalya'da gerçekleşecek ikinci ayağının basın toplantısı Antalya'da Kremlin Palace Hotel'de gerçekleştirildi.

Toplantıya, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil, CEV Teknik Sorumlusu Joep Van Iersel, Turnuva Direktörü Oğuz Değirmenci, organizatör Gürsel Yeşiltaş, WOW Hotelleri Pazarlama ve E-Ticaret Müdürü Seha Büyükkalfa ile Plaj Voleybolu Milli Takım sporcularımızdan; Murat Giginoğlu, Selçuk Şekerci, Meliha İsmailoğlu ve Bahanur Şahin katıldı.

"ANTALYA GERÇEK BİR PLAJ VOLEYBOLU MERKEZİ OLACAK"

Toplantının açılış konuşmasını yapan Oğuz Değirmenci, turnuva formatı ve programı hakkında bilgi verdikten sonra konuşan TVF Başkanı Özkan Mutlugil, Türkiye'nin bu organizasyona ikinci kez ev sahipliği yaptığını belirterek, "Son iki senedir Antalya'da gerçekleştirilen plaj voleybolu faaliyetleri artmaya başladı. Antalya'daki bu organizasyonları arttırmaya devam edeceğiz. Antalya gerçekten bir turizm merkezi. Dünya plaj voleybolcuları bile hazırlık amaçlı Antalya'ya gelmeyi tercih ediyor. Alanya'dan başlayan kıyı şeridinde birçok kıta şampiyonalarında mücadele eden sporcu, turnuvalara burada hazırlık yapıyor. Türkiye bir plaj voleybolu ülkesi. Bizler burada yeni bir plaj voleybolu hamlesinde bulunarak, Akdeniz Üniversitesi'nde yeni bir merkez yaptık. Haftaya açılışı gerçekleştirilecek. 2014 CEV U19 Gençlik Olimpiyatları Elemeleri burada düzenlenecek. İnanıyorum ki ilerleyen dönemlerde Antalya gerçek bir plaj voleybolu merkezi olacak" dedi.

"MİLLİ TAKIMLARIN ALTYAPISI BURADA YETİŞECEK"

Milli takımların altyapısının burada yetişeceğini belirten Mutlugil, şunları kaydetti:

"Bizler düzenlediğimiz aktivitelerle plaj voleybolunun popülerliğini ve oyuncu sayısını artırmak istiyoruz. Satellite özellikle ülkelerin sıralamalarına puan vermesi açısından önemli bir organizasyon.WOW Hoteller zinciri bize burada büyük destek veriyor. Bu noktada sponsorlarımıza, turnuva organizasyonunda bize destek veren ana sponsorumuza ve organizatörümüz Gürsel Yeşiltaş ile WOW Hotelleri'ne teşekkür ediyorum. Son olarak tüm katılan sporculara ve Milli takımlarımıza başarılar diliyorum."

CEV Teknik Sorumlusu Joep Van Iersel ise Türkiye'de olmaktan çok mutlu olduğunu söyleyerek, turnuvada çok iyi oyuncuların yanı sıra geleceği parlak olan genç sporcuların bulunduğunu da belirti. Üçüncü kez Türkiye'de bulunduğunu belirten Iersel, bu turnuvanın çok iyi şartlar altında düzenlenen iyi bir organizasyon olduğunu söyledi ve organizasyonda görev alan herkese teşekkür etti.

Turnuvanın organizasyonuna yardımda bulunan organizatör Gürsel Yeşiltaş ta, " Öncelikle TVF'ye böyle bir organizasyonu düzenleme fırsatını sunduğu için ve WOW Hotelleri'ne de katkı ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Umarım sonraki organizasyonlarda da bu destek sürerek devam eder" ifadelerini kullandı.

WOW Hotelleri Pazarlama ve E-Ticaret Müdürü Seha Büyükkalfa ise 2013'te Satellite'ın ilk etabına ev sahipliği yaptıklarını belirterek, "Bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese kurumum adına teşekkür ediyorum. TVF ile birlikte güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz. Büyük bir emek ve çaba sarf ediliyor. Spor dostu olan WOW Hotelleri'nin spor komplekslerinde, briç, futbol, okçuluk, halter, bilardo, tenis, satranç, voleybol, wushu dş, beyzbol, bossaball, kano, rugby organizasyonlarını gerçekleştirdik ve kamplar düzenledik. Plaj voleyboluna hobi ve profesyonel olarak yaklaşanlara ev sahipliği yapmaya ve destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

7- 10 Mayıs'ta WOW Otelleri'nin Plaj Voleybolu Arenası'nda yapılacak şampiyonada, 18 ülkeden 32 bayan ve 32 erkek takımı mücadele edecek. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Voleybol Federasyonu Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title