Haberler

Sasonlu Küçük Şair

Sason ilçesinde Şehitler Ortaokulunda okuyan Müjde Demir, yazdığı şiir ve hikayeleriyle dikkat çekiyor.

Sason ilçesinde Şehitler Ortaokulunda okuyan Müjde Demir, yazdığı şiir ve hikayeleriyle dikkat çekiyor.

Küçük şair, diğer öğrenciler içinde ilham kaynağı olurken, şiirlerini, öğretmenleri ve arkadaşları tarafından büyük beğeni topluyor.

Demir, yazmaya iki yıl önce başladığını, sonra hikaye ve anılarını birleştirdiğini ifade etti.

Daha çok milli ve manevi, vatan sevgisi, kardeşlik ve barış konularını şiirlerinde işlediğini aktaran Demir, "Her konuda yazabildiğim gibi daha çok milli ve manevi duyguları işleyen, bağımsız ve birlik beraberlik içerikli şiirler yazıyorum. Vatan bayrak sevgisi, kardeşlik ve barış temalı yazıyorum. Genelde şehitlerimiz, polislerimize duyduğum sevgiden esinlenerek yazıyorum.

"Ben vatanımı, bu ülkeyi seven bir öğrenciyim. Milli değerlerimi işlemek bana gurur vericidir. Ben Güneydoğu Anadolu'da kitap okuyan bir nefesim. Bu nefesler çoğalsın istiyorum. Bütün çocukların kitap okumasını istiyorum. Kendi adıma yazdığım şiir ve hikayelerin bir kitapta toplanılmasını istiyorum. Bu konuda gerekli yardım ve desteği bekliyorum." diye konuştu.

Şehitler Ortaokulu Müdür Yardımcısı Şenay Şin de Demir'in okulun gururu olduğunu söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Sason Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
title