Haberler

Sason'da Kaçak Elektirik Kullanımı

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (Dicle Elektrik Dağıtım AŞ) Batman İl Müdürü Faruk İşlek ve Sason İlçe Şefi Ozan Atlığ ilçedeki mahalle ve köy muhtarları ile bir toplantı yaptı.

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (Dicle Elektrik Dağıtım AŞ) Batman İl Müdürü Faruk İşlek ve Sason İlçe Şefi Ozan Atlığ ilçedeki mahalle ve köy muhtarları ile bir toplantı yaptı.

Sason Yunus Emre İlk ve Ortaokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya İlçe Kaymakamı Tekin Dundar ile ilçedeki köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Dundar, ilçedeki elektrik kesintilerinin önüne geçmek, ilçe merkezine ve köylerimize daha verimli elektrik verilmesini sağlamak ve kaçak elektriğin kullanılmasını önlemek için yapılabilecek çalışmalar ve alınabilecek tedbirleri tartışmak için toplandıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"İlçemizde elektrik dağıtım şirketine ilçedeki sıkıntıları her bildirdiğimizde şirket bizlere elektrik kaçağının çok fazla olduğunu belirterek zararda oldukları söylüyorlar. Dolayısıyla elektrik kaçağının yüzde seksenlerde olduğu bir ilçede onlarda kaliteli bir hizmet sunmak istemiyorlar. Şirket, köylerimize yeni elektrik hatları çekip bütün sayaçları direğe bağlayarak kaçağı önlemek için yeni bir proje geliştirdi. Ben bütün köy ve mahalle muhtarlardan bu projeyi desteklemelerini ve daha verimli elektriğe kavuşmamız için şirket elemanlarına yardımcı olmalarını istiyorum."

DEDAŞ Batman İl Müdürü İşlek ise amaçlarının vatandaşa en iyi hizmeti sunmak olduğunu belirterek, "Maalesef elektrik kaçağı oranı bölgemizde çok yüksek. Yeni döşeyeceğimiz kalın kablolarla kışın köylerimize daha verimli elektrik hizmeti sunulacak. Bizim vatandaşlarımızdan tek isteğimiz elektriği daha düzenli kullanmaları ve kesinlikle kaçağa yönelmemesidir." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından söz alan muhtarlar, mahalle ve köylerinde karşılaştıkları elektrik sorunlarını dile getirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Dicle Elektrik Dağıtım Batman Sason Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title