Haberler

Sason'da Gönül Köprüsü

Bursa Yıldırım Belediyesi çalışanları, Batman'ın Sason ilçesini kardeş belediye ilan ederek Sason'u ziyaret etti.

Bursa Yıldırım Belediyesi çalışanları, Batman'ın Sason ilçesini kardeş belediye ilan ederek Sason'u ziyaret etti.

"Gönül Köprüsü, Kardeşlik Köprüsü" projesi kapsamında Batman'ın Sason ilçesini kardeş belediye ilan eden Bursa'nın Yıldırım Belediyesi, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edabali, Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilatı ve iş adamlar ile birlikte Sason'a geldi.

İlçe girişinde AK Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım ve partililer tarafından karşılanan konuklar, AK Parti binasına geçerek partililerle bir araya geldi.

Burada konuşan Edabali, Yıldırım Belediyesi ile Sason Belediyesini kardeş belediye olarak görmek istedikleri için burada olduklarını söyledi.

Edabali, amaçlarının Yıldırım'dan Sason'a gönül köprüsü kurmak ve bu köprüyü geçerek Sasonlularla kardeş olmak olduğunu söyledi.

Ardından partililer ile beraber ilçeyi gezen Yıldırım Belediyesi heyeti, daha sonra Sason Belediyesini ziyaret ederek Başkan Cuma Uçar ile bir araya geldi.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar ise Yıldırım Belediyesinin böyle anlamlı bir projeyle ilçelerini ziyaret etmesinin kendilerini fevkalade sevindirdiğini ve o kadar da gururlandırdığını kaydetti.

Belediyeden ayrılan heyet, daha sonra Sason Kaymakamı Tekin Dundar ve ilçedeki esnafları ziyaret etti.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Batman Sason Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title