Haberler

Sason'da Belediyenin Temizlik Çalışmaları

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Sason'da belediyenin temizlik çalışmaları- Çalışmalardan detay - Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar'ın açıklaması - Belediyenin diğer çalışanlarının temizlik çalışmaları - Vatandaşlardan Mehmet Bayındır'ın açıklaması Sason'da belediyenin temizlik çalışmaları- Belediye Başkanı Uçar, çevre temizliğine kendisi ile bütün belediye personelini dahil ediyor Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, aldığı kararla çevre temizliğine kendisi ile bütün belediye personelini dahil ediyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Sason'da belediyenin temizlik çalışmaları- Çalışmalardan detay - Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar'ın açıklaması - Belediyenin diğer çalışanlarının temizlik çalışmaları - Vatandaşlardan Mehmet Bayındır'ın açıklaması Sason'da belediyenin temizlik çalışmaları- Belediye Başkanı Uçar, çevre temizliğine kendisi ile bütün belediye personelini dahil ediyor Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, aldığı kararla çevre temizliğine kendisi ile bütün belediye personelini dahil ediyor.Uçar, belediyede görevli bütün personel ile kenti baştan başa temizleyerek itfaiye araçları ile yıkattı.Belediye Başkanı Uçar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: "Bu hassasiyetimizi sürdürmeye devam edeceğiz. İlçemiz çok güzel, çok şirin. Hedefimiz ve bütün amacımız ilçemizi daha modern daha güzel bir konuma getirmektir. Vatandaşlarımız daha güzel hizmetlere layıktır. Bölgemizde malum olaylardan dolayı da hepimiz üzüntü içerisindeyiz ve biz örnek olarak ilçemizde kirlilik ve gürültü yapmaktansa daha güzel bir çevre için çabalamaktayız. Bizler de temizlik çalışmalarına katıldığımızda personelimizin daha istekli çalıştığını görmekteyiz. Bütün imkanlarımızla Sason halkının hizmetinde olamaya devam edeceğiz."Vatandaşlardan Mehmet Bayındır da belediyenin bu yeni uygulamasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Bayındır Cuma Uçar Sason Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title