Haberler

Şaşkın Hırsız Yardım Konseri Biletlerini Çaldı

Güncelleme:

Adana'da kırtasiyeye giren hırsız, kanser hastası bir kadın için verilecek olan konser biletiyle birlikte bozuk para ile kumbarayı çalarak kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. Gece yarısı kırtasiye dükkanına gelen hırsız, duvardan atlayarak kırtasiyenin bahçesine girip, ardından da plastik doğrama olan kapısını açtı. Hırsız daha sonra içeriden çikolata, bozuk para, kumbara çaldı. Şaşkın hırsız, sanatçı Rıfat Hınıs tarafından arkadaşının kanser hastası alan annesine yardım için vereceği konsere ait 70 bileti de aldı. Hırsız, para ile satılmayan konser biletlerini aldıktan sonra kapısını açık bıraktığı kırtasiyeden ayrıldı. Kırtasiye sahibi Erol Özdemir, sabah geldiğinde iş yerine hırsız girdiğini fark edince polisi aradı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, her yerde hırsızı arıyor.

İş yeri sahibi Erol Özdemir, 500-600 liralık zararı olduğunu ancak en çok hayır için verilecek olan konser biletlerine üzüldüğünü belirterek, "Hırsız bizi izlerse o biletleri geri getirsin. Diğer çaldıklarını istemiyorum. Ama o biletler parasıyla bile satılmıyor. Biz bir hayır yapmak için bilet dağıtıyorduk. Bir arkadaşımızın annesi için sanatçı arkadaş konser verecekti. Hırsızın biraz insafı varsa o biletleri getirir" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erol Özdemir Seyhan Hınıs Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title