Haberler

Saski'den Don Uyarısı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, abonelerin su sayaçlarını, don tehlikesine karşı korumaları uyarısında bulundu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, abonelerin su sayaçlarını, don tehlikesine karşı korumaları uyarısında bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve SASKİ Genel Müdür Vekili Coşkun Öncel, Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, 8 Ocak 2015 Perşembe günü Samsun'da en düşük hava sıcaklığının, sıfırın altında 5 dereceye ve 9 Ocak 2015 Cuma günü ise hava sıcaklığının sıfırın altında 8 derecelere kadar düşeceğini ifade etti.

Vatandaşların don nedeniyle su sayaçlarının arızalanması veya patlamasından kaynaklanabilecek sorunlarla karşılaşıp mağdur olmaması için tedbir almaları gerektiğini kaydeden Coşkun Öncel, şunları söyledi: "Su sayaçlarını bez, çuval, talaş, naylon gibi malzemelerle muhafaza ederek, korunmaları gerekmektedir. Sarma ve koruma işlemleri yapılamıyorsa akışkanlık gece boyunca mutlaka sağlanmalıdır. Samsunlu vatandaşlarımızın tedbir almaları hem ekonomik hem de kullanım açısından kendi menfaatlerine olacaktır." - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title