Haberler

Saruhanlı'ya Hizmetler Büyükşehir'den

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, haftalık Cuma ziyaretleri çerçevesinde Saruhanlı'da incelemelerde bulundu.

Paşaköy-Tepecik ile Saruhanlı bağlantısını sağlayan yolda Büyükşehir tarafından yapılan asfaltlama çalışmalarını inceleyen Başkan Ergün, MASKİ bünyesinde Büyükşehir'e geçen atık su arıtma tesisi ile Büyükşehir

Hizmet binasında da incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Haftalık ilçe ziyaretlerini Saruhanlı'da sürdüren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi tarafından Saruhanlı'da tamamlanan ve yapımı devam eden çalışmaları inceledi. Başkan Ergün'e incelemeler sırasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı ile birlikte Büyükşehir Saruhanlı Koordinatörü Hakan Ulak'ta eşlik etti. Başkan Ergün ilk olarak Paşaköy, Tepecik mahallelerinin Saruhanlı ile bağlantısını sağlayan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlaması yapılan iki kilometrelik yolda inceleme yaptı. İncelemeler sırasında yolu kullanan vatandaşlar Başkan Ergün'e hizmetler nedeniyle teşekkür ederken, daha önce bozuk olan yol nedeniyle büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade ettiler.

Atık Su Arıtma Tesisi Aktif Hale Gelecek

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, asfaltlanan yolda yapılan incelemelerin ardından MASKİ bünyesinde Büyükşehir Belediyesi'ne geçen Saruhanlı Atık Su Arıtma Tesisi'ni inceledi. Burada yetkililerden bilgi alan Başkan Ergün, mevcut kapasitesi itibariyle tesisin Saruhanlı'nın ihtiyacını karşılar nitelikte olduğunu belirterek, tesisin daha aktif hale gelmesi noktasında talimat verdi. Arıtma tesisini beldelere, yeni adıyla mahallelere de hizmet verecek duruma getirmek için çalıştıklarını belirten Başkan Ergün, "Mahallelerimizi de bu tesise bağlantısının yapılıp yapılmayacağını konusunda MASKİ Müdürlüğümüz inceleme yapacak. Bu incelemelerin ardından mahallelerimizin de bu sorununu ortadan kaldıracağız" dedi.

Büyükşehir Hizmet Binası Hizmete Açılıyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından Saruhanlı'da yapımı büyük ölçüde tamamlanan hizmet binasını da inceleyen Başkan Ergün, Büyükşehir Saruhanlı Koordinatörü Hakan Ulak'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Hizmet binasının önümüzdeki hafta Salı günü tamamlanacağını belirten Başkan Ergün, "Büyükşehir birimlerimizin Saruhanlı'da hizmet vereceği binamızda büyük ölçüde tamamlandı. Bütün birimlerimizle hizmetlerimizi biran önce vatandaşlarımıza ulaştırma amacındayız. İnşallah İl genelinde olduğu gibi Saruhanlı'da da güzel hizmetlere imza atacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Saruhanlı Paşaköy Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title