Haberler

Saruhanlı'ya Doğalgaz İçin Elele Çağrısı

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, ilçeye doğalgaz hizmeti gelebilmesi için ilçedeki toplam elektrik abonesi sayısının yüzde 60'ının talepte bulunması gerektiğini belirterek, ilçe halkını doğalgaz abonesi olmaya çağırdı.

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, ilçeye doğalgaz hizmeti gelebilmesi için ilçedeki toplam elektrik abonesi sayısının yüzde 60'ının talepte bulunması gerektiğini belirterek, ilçe halkını doğalgaz abonesi olmaya çağırdı.

Başkan Yaralı, yaptığı açıklamada BOTAŞ (Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş) Genel Müdürlüğü tarafından nüfusu 10 binin üzerindeki ilçelere doğalgaz hizmeti ulaştırılması amacıyla çalışma başlatıldığını duyurdu.

Saruhanlı ilçesinin de bu kapsama girdiğini, ancak ilçedeki elektrik abonesi sayısının yüzde 60'ının Ziraat Bankasına başvurarak 335 lira abone bağlantı bedeli yatırmalarının gerektiğini ifade eden Yaralı şöyle dedi:

"Çağdaş ve yaşanabilir bir kent olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Saruhanlı sadece nüfusu değil, kentsel ekonomik ve sosyal gelişmesi ile de önde ve öncü bir kent olma yolunda hızla ilerliyor. Bu kapsamda ilçemize doğalgaz hizmeti sağlanması gündeme geldi. Ancak bu çalışmanın başlayabilmesi için ilçedeki elektrik abonesi sayısının yüzde 60'ının istekli olması gerekiyor. Yani vatandaşlarımızın Ziraat Bankası Saruhanlı Şubesine başvurarak 335 lira abone bağlantı bedeli yatırmaları gerekiyor. Yeterli sayıya ulaşıldığında BOTAŞ çalışma başlatacak. Eğer yeterli sayıya ulaşılmazsa bankaya yatırılan bağlantı bedeli işleniş olan faizi ile birlikte sahibine geri verilecek."

Başkan Yaralı, Saruhanlı Belediyesi olarak bu sürece her türlü katkıyı sağlayacaklarını, hükümet ve bakanlık nezdinde bu işin takipçisi olacaklarını dile getirerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Doğalgaz hizmetinin ilçemize gelmesini belediye olarak bizler arzu ediyoruz. Ancak bizim talebimiz yeterli değil. Asıl olan halkın talepte bulunmasıdır. Doğalgaz hizmeti için yeterli sayıya ulaşılamaması durumunda ortaya çıkacak açığın belediye tarafından kapatılması yani kişi başına düşen abone bağlantı bedelinin belediyemizce karşılanması mümkün değildir. Çünkü bu noktada bireysel başvurular dikkate alınacağı için belediyemizin girişimi sonuçsuz kalacaktır. Bunun için vatandaşlarımızı en kısa süre içinde doğalgaz abonesi olmaya çağırıyoruz."

Yaralı, ilçede hayata geçirmiş oldukları diğer hizmetlerde olduğu gibi bu konuda da Saruhanlılı hemşerilerinin katkılarını beklediklerini söyledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Yaralı Elele Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title