Haberler

Saruhanlı'nın Mahalle Sorunları Görüşüldü

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Saruhanlı ilçesi mahalle muhtarları ile Kayışlar Mahallesinde bir araya geldi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Saruhanlı ilçesi mahalle muhtarları ile Kayışlar Mahallesinde bir araya geldi. Saruhanlılı muhtarların yoğun katılım sağladığı toplantıda, mahallelerin sorunları gündeme getirildi ve yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Saruhanlı ilçesi mahalle muhtarları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. Kayışlar Mahalle Muhtarı Baki Ulu'nun ev sahipliği yaptığı toplantıda, Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan'a; Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar, Saruhanlı Koordinasyon İşleri Müdürü Erdinç Karaköse, Saruhanlı Belediyesi meclis üyeleri İbrahim Aydoğdu, Mesut Karakış ve Ahmet Tumbalı'da eşlik etti.

Muhtarlardan yoğun katılım sağlandı

Muhtarlarla gerçekleştirilen toplantıda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını ileterek sözlerine başlayan Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Saruhanlı genelinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri anlattı. Muhtarların yerel yönetim temsilcisi olduklarını ve bu nedenle önemli bir görev yürüttüklerinin altını çizen Arslan, mahallelere istenen hizmetleri de tek tek not etti. Büyükşehir Belediyesi'nin proje, yatırım ve hizmet noktasında ortaya koyduğu performansın kamuoyu tarafından büyük beğeniyle karşılandığını ve bu noktada Saruhanlı Mahalle muhtarlarının bu toplantıya yoğun ilgi gösterdiklerini dile getiren Arslan, Büyükşehir Belediyesi'nin geriye kalan 2 buçuk yılda durmadan çalışacağını söyledi. Muhtarlar da düzenlenen toplantının kendileri açısından memnuniyet verici olduğunu dile getirdi ve bir sonraki toplantının Kepenekli Mahallesinde yapılması kararlaştırıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Saruhanlı Belediyesi Ersoy Arslan Karaköse Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title