Haberler

Saruhanlı'nın Köylerine 366 Bin Lira Ödenek

Manisa İl Daimi Encümen üyesi Mehmet Baltacı, Köydes ve İl Özel İdaresi bütçelerinden Saruhanlı'nın köylerine 366 bin 500 lira ödenek çıkartıldığını bildirdi.

Manisa İl Daimi Encümen üyesi Mehmet Baltacı, Köydes ve İl Özel İdaresi bütçelerinden Saruhanlı'nın köylerine 366 bin 500 lira ödenek çıkartıldığını bildirdi.

Saruhanlı'da ziyaret ve incelemelerde bulunan Baltacı gazetecilere yaptığı açıklamada, köylerin talep ve ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini, şehir merkezlerinde olan bir çok imkanın köylerde de olması için çalıştıklarını belirtti. Bu kapsamda bazı ihtiyaçlarını temin etmek için İl Özel İdaresi'nden ödenek talebinde bulunan köylerin bu taleplerini yerine getirdiklerini ifade eden Baltacı, şu bilgileri verdi: "Bedeller, Çınaroba ve Azimli köylerine çok amaçlı salon yapımı için 10'ar bin lira, Çaltepe köyünün mezar duvarı için 4 bin, Dilek beldesinin okul duvarı yapımı için 5 bin, Pınarbaşı köyü cami onarımı için 5 bin, Çullugörece ve Tirkeş köyü okulları için 80 bin, Develi köyü hentbol takımı için 2 bin 500 lira ve Hacırahmanlı beldesinde okulun kalorifer kazanının değiştirilmesi için 2 bin lira ödenek çıkardık. Köy ve beldelerimizde ki bu ihtiyaçlar için toplam 122 bin 500 lira ödenek ayrıldı."

Baltacı, İl Özel İdaresi'nden çıkan ödeneklerin yanı sıra bu yıl Saruhanlı'nın köyleri için Köydes bütçesinden 244 bin lira ayrıldığını belirtti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Saruhanlı Çınaroba Köydes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title