Haberler

74'lük Sapık, 12 Yaşındaki Kıza Tecavüzden Tutuklandı

Güncelleme:

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, komşusunun zeka geriliği bulunan torunu 12 yaşındaki S.Ç.'ye tecavüz eden 74 yaşındaki S.K. tutuklandı.

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, komşusunun zeka geriliği bulunan torunu 12 yaşındaki S.Ç.'ye cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen 74 yaşındaki S.K. tutuklandı.

74'LÜK SAPIK 12 YAŞINDAKİ KIZA TECAVÜZ ETTİ

Olay, Saruhanlı'da geçen ay meydana geldi. S.K., zeka geriliği görülen komşusunun torunu 12 yaşındaki S.Ç.'ye tecavüz etti. Küçük kızın durumu yakınlarına haber vermesi üzerine durum polise bildirildi.

TUTUKLANDI

İhbar üzerine gözaltına alınan S.K., 'Çocuğa nitelikli istismarda bulunmak' suçlamasıyla sevk edildiği adliyede tutuklandı.

ANNEANNESİ VE DEDESİNDEN ALINDI

Anneannesi ve dedesinden alınan S.Ç. ise devlete ait kent merkezindeki Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ne yerleştirildi.

ANNESİ ÖLDÜ, BABASI TERK ETTİ

S.Ç.'nin annesinin bir süre önce vefat ettiği, babasının ise kendisini terk ettiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Saruhanlı Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (75)

REDONDO:

İDAM EDECEKSİN SEREFSİZİ SEHİR MEYDANINDA

31
0
yanıtYanıtla
GAMZE:

Dede bir ayağı cukurda karı senin neyine madem canın cekiyor evlen yada genel evleri var sen nasıl kıyıyorsun kücük kıza Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın vuran cok olur

30
0
yanıtYanıtla
Laz usagi.seni vatan haini seni:

Arkadas niye hapise atiyorsunda besliyorsun bu tur insa kilina girmis canileri ve sapiklari el aleme irmetlik olsun diye erkeklik uzvundan asacaksinki irbet olacak .

29
0
yanıtYanıtla
Heee:

Idam sart

24
3
yanıtYanıtla
hanzo:

Belki kiz sucludur nereden biliyorsunuz

3
24
yanıtYanıtla
VATAN SEVER:

EĞER SUÇ SABİTSE ASIN GİTSİN İBRET OLSUN

26
0
yanıtYanıtla
AzatMobil-ANDROID:

Allah sana 74.74 sene surunme nasip etsin ça...l

22
1
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

CAMİİDE İMAMLIK YAPIYORDU MUHTEREM BİŞEYCİK OLMAZ KARAKOLDAN SALIVERİRLER. DEVLET BUGÜNE KADAR KİME NE YAPTI DA BUNDAN SONRA NE YAPACAK.

11
12
yanıtYanıtla
MAHO AGA:

Türk toplumu gitmis bu devleti kimse kurtaramaz Halk seri suc makinesi

19
2
yanıtYanıtla
ali can lakost:

Hicmi korkmazki yaratandan ....birgunbana hesabini. Soracak diye......

21
0
yanıtYanıtla
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title