Haberler

Saruhanlı'da da Büyükşehir Akşamı Yaşandı

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin "İki Direk Bi Şamata" isimli orta oyunu bu kez Saruhanlı'da sahnelendi.

Saruhanlı tören alanında gerçekleştirilen oyun ilçe halkı tarafından ilgiyle izlenirken, Büyükşehir Belediyesi'nin desteklerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, "Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte sizlere hizmet etmeye çalışacağız. Bundan sonra çok daha güzel günlerin bizleri beklediğini düşünüyorum" dedi.

İlçedeki tören alanında düzenlenen orta oyununu vatandaşların yanı sıra Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uuzn, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Sosyal İşler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Gıda Bankası Sorumlusu Emin Keçeci, Büyükşehir Saruhanlı Koordinatörü Hakan Ulak da izledi. Oyun öncesinde vatandaşlara Osmanlı Macunu ve Ramazan Şerbeti ikram edildi. Yaklaşık bir saat süren komedi türündeki oyun ilçe halkına keyifli bir gece yaşattı. Programın sonunda Başkan Yaralı ve Genel Sekreter Memiş, oyunda rol alan sanatçıları tebrik ederek çiçek verdi.

Büyükşehir Saruhanlı El Ele

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, yaptığı konuşmada Saruhanlı'da düzenlenen Ramazan etkinliğinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederek şöyle konuştu, "Öncelikle Ramazan ayının hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte yeni bir süreç yaşıyoruz. Bizler de Saruhanlı Belediyesi olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte sizlere hizmet etmeye çalışacağız. Bundan sonra çok daha güzel günlerin bizleri beklediğini düşünüyorum" Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Memiş ise Saruhanlı'da böylesi kalabalığı görmenin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, "Manisa Büyükşehir Belediyesi 17 ilçesi ile bütünleşmek ve 11 ayın Sultanı Ramazan ayında halkımızla iç içe olmak için bu tür etkinlikler düzenliyor. Hep birlikte böylesi güzel etkinliklerde bir araya gelerek, günün yorgunluğunu atıyoruz. Aynı zamanda sanatçılarımız performanslarıyla bizleri hem eğlendiriyor hem de düşündürüyor.  Her ilçemizde olduğu gibi bu akşam da güzel bir program olduğu kanaatindeyim. Katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmaların ardından Saruhanlılı vatandaşların alkışları eşliğinde sahne selamı verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Yaralı Halil Memiş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title