Haberler

Saruhanlı'da Çanakkale Şehitleri Unutulmadı

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100. yılı nedeniyle sabah namazının her birlikte kılan vatandaşlar şehit için dua etti.

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yılı nedeniyle sabah namazının her birlikte kılan vatandaşlar şehit için dua etti.

Saruhanlı ilçesinde, Çanakkale Şehitleri savaşın yüzüncü yılında unutulmadı. İlçede, 18 mart sabahı bir araya gelen onlarca vatandaş, sabah namazını hep birlikte kıldı. Namazın ardından, ebediyete intikal eden şehitler için kur'an-ı kerim okundu ve dualar edildi. Saruhanlı Belediyesi tarafından ise program sonrasında camiden çıkan vatandaşlara çorba ikramı yapıldı. Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ise yaptığı konuşmada, savaşın yüzüncü yılında şehitleri rahmet ve minnetle andığını belirti. Yaralı, "Tarih boyunca istiklal ve bağımsızlığını, milli birlik ve bütünlüğünü her şeyin üstünde tutan, bu uğurda büyük bedeller ödeyen aziz milletimiz, hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiş, canından aziz bildiği kutsal vatan topraklarını, canı ve kanı pahasına korumasını bilmiştir. Bizler bu şuurla, şehitlerimizin emanetine kararlılıkla sahip çıkarak, ülkemizi geleceğe en güçlü şekilde taşımak için çalışıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi, dayanışmamızı koruduğumuz sürece inanıyorum ki, yarınlarımız daha güzel ve daha parlak olacaktır" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Yaralı Çanakkale Yerel Haberler

title