Haberler

Saruhanlı'da Alt Yapı Çalışmaları Hız Kesmiyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Manisa’nın alt yapı sorunları bir bir çözmeye devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Manisa'nın alt yapı sorunları bir bir çözmeye devam ediyor. MASKİ ekipleri gerçekleştirdikleri yoğun çalışmalarla Saruhanlı'daki 5 mahallenin içme suyu ve kanalizasyon hatlarını tamamen yenileniyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü alt yapı çalışmaları kapsamında Saruhanlı ilçesine bağlı 5 mahallenin içme suyu ve kanalizasyon sorunlarını gideriyor. Adiloba Mahallesindeki toplam 17 bin metrelik kanalizasyon ve içme suyu hatlarının yenilenmesinde sona yaklaşan MASKİ ekipleri, Kumkuyucak Mahallesindeki kanalizasyon ana hattı çalışmalarını tamamladı. İlçenin Tirkeş Mahallesinde ise 11 bin metrelik içme suyu şebeke hattı yenileme işlemi biterken, mahallenin kanalizasyon sorunlarını ortadan kaldırmak için başlatılan çalışmalar da tüm hızıyla devam ediyor. Bir diğer mahalle olan Lütfiye'de ise 9 bin metrelik içme suyu şebeke hattının yenilenmesi sürüyor. Ekipler, Taşdibi Mahallesindeki alt yapı çalışmalarına ise kısa süre içerisinde başlayacak.

CENGİZ BAŞKANIMA TEŞEKKÜRLER

Tirkeş Mahalle Muhtarı Bilal Aslan, mahallelerinde yapılan içme suyu çalışmaları nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ'ye teşekkür etti. Aslan, "Mahallemizde yapılan içme suyu çalışmaları bitti. Yapılan çalışmalarla ilgili Cengiz Başkanım'dan ve MASKİ'den Allah razı olsun" diye konuştu.

MANİSA SAĞLIKLI ALT YAPIYA KAVUŞUYOR

MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, il genelinde yürütülen alt yapı hizmetleri hakkında bilgi vererek, "MASKİ Genel Müdürlüğü olarak sadece içme suyu temin etmekle kalmıyor, vatandaşlarımıza suyun en sağlıklı biçimde ulaştırılması için de çalışıyoruz. Bu amaçla mahallelerimizde bulunan eski içme suyu şebeke hatlarını yenileme işlerimize 17 ilçemizin çeşitli mahallelerinde devam ediyoruz. Aynı şekilde kanalizasyon alt yapısı hiç olmayan ya da çok kötü durumda olan mahallelerimizin sorunlarını ortadan kaldırmak için de çalışıyoruz. Tüm çabamız Manisa'nın her köşesini daha sağlıklı bir alt yapı sistemine kavuşturmak için" açıklamasında bulundu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilal Aslan Kumkuyucak Saruhanlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title