Haberler

Saruhanlı Belediyesi'nden Dev Yatırımlar

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, ilçeye bağlı 3 bin nüfuslu Hacırahmanlı Mahallesine bölgesel bazda hizmet verecek aquapark ile gençlik merkezi yapacaklarını ve mahalle içinden geçen tahliye kanalını ıslah edeceklerini bildirdi.

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, ilçeye bağlı 3 bin nüfuslu Hacırahmanlı Mahallesine bölgesel bazda hizmet verecek aquapark ile gençlik merkezi yapacaklarını ve mahalle içinden geçen tahliye kanalını ıslah edeceklerini bildirdi.

Başkan Yaralı, Hacırahmanlı Mahallesinde düzenlenen kahvaltıda, vatandaşlarla bir araya gelerek, burada hayata geçirecekleri projelerini anlattı. Hacırahmanlı'da bölgesel bazda hizmet verecek aquapark ile gençlik merkezi yapacaklarını ve mahalle içinden geçen tahliye kanalını ıslah edeceklerini müjdeleyen Yaralı şunları kaydetti:

"Hacırahmanlı mahallemizde gerçekten geçmiş Belediye Başkanlarımızın ve vatandaşlarımızın hizmet noktasında ciddi bir özverilerinin olduğunu gördük. Ciddi anlamda çalışmalar yapılmış ve birçok sorunu çözmüşler. İlçe Belediyesi olarak bizim Hacırahmanlı'da hayata geçireceğimiz büyük projelerimiz var. Bunlardan bir tanesi Devlet Su İşleri (DSİ) ile alakalı olduğu için geçtiğimiz günlerde Orman ve Su İşler Bakanlığı Müsteşarımızla bir görüşme yaptık. Bu kapsamda mahalle içinden geçen tahliye kanalında ıslah, eğer mümkünse kapatma çalışması yapacağız. Bir diğer projemiz ise önceki dönemlerde çalışmaları başlatılmış olan yüzme havuzu projesi. Biz bunu sadece yüzme havuzu olarak değil, bölgesel bazda hizmet verebilecek aquapark olarak yapacağız. Nasıl ki Kuşadası ve Gümüldür'de bu tesisler var. Onun aynısının bu bölgede yapılabilecek en uygun yerin Hacırahmanlı Mahallesi olduğunu düşünüyoruz. Bunu da hayata geçirerek vatandaşlarımıza büyük bir hizmeti sunmuş olacağız."

GENÇLİK MERKEZİ YAPILACAK

Başkan Yaralı, Hacırahmanlı projeleri kapsamında Hacırahmanlı Spor Kulübü'nün üst katında bulunan ve atıl haldeki eski düğün salonunu da Gençlik merkezine dönüştüreceklerini ifade ederek, "Bu konuda Fen İşleri Müdürlüğümüze talimat verdim. Bu binanın içinde bilardo masaları ve masa tenisleri yer alacak. Burasını çocuklarımızın ve gençlerin vakit geçirebileceği bir tesis haline getireceğiz. Öte yandan acil yapılması gereken, vatandaşlarımızın bizden talep ettiği arazi yolları ile ilgili sıkıntıları bir an evvel çözmek adına notlarımızı aldık. Elbette bu hizmetlerimiz sadece Hacırahmanlı'da değil, diğer mahallelerimizde de olacak. Bizler 50 mahalleye hitap ediyoruz. Mahallemizin istekleri doğrultusunda ve imkanlarımız ölçüsünde hizmet üretiyoruz. Önümüzdeki süreçte çok daha verimli ve hızlı hareket edeceğimizi düşünüyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Saruhanlı Belediyesi Hüseyin Yaralı Hacırahmanlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title