Haberler

Saruhanlı Belediye Personeline Eğitim Verildi

Siyaset Bilimci ve Siyasal İletişim Uzmanı Ozan Erdem, Saruhanlı Belediyesi idari personeline ve işçilerine “Güçlü Kurumsal Aidiyet ve Etkin Kurum Kültürü” eğitimi verdi.

Siyaset Bilimci ve Siyasal İletişim Uzmanı Ozan Erdem, Saruhanlı Belediyesi idari personeline ve işçilerine "Güçlü Kurumsal Aidiyet ve Etkin Kurum Kültürü" eğitimi verdi. Saruhanlı Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen ve iki gün süren eğitime Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ile Başkan Yardımcıları da katıldı.

Siyaset Bilimci ve Siyasal İletişim Uzmanı Ozan Erdem, Saruhanlı Belediyesi idari personeline ve işçilerine "Güçlü Kurumsal Aidiyet ve Etkin Kurum Kültürü" eğitimi ilk olarak belediyenin idari personele verildi. İlk eğitim yaklaşık 3 saat sürerken, eğitimde güçlü kurum kültürü ve kurumsal aidiyet, mesleki aidiyet ve farkındalık konularında eğitim verildi. İlk eğitimin ardından idari personel ikinci seminerde liderlik ve motivasyon konularında bilgi aldı.

Eğitimin ikinci günü ise eğitim programı ise, belediyenin işçilerine yönelik kurumsal aidiyet, birlik ve beraberlik duygularının güçlendirilmesi üzerine yine üç saat olarak devam etti. İki gün boyunca devam eden hizmet içi seminerlerden çıkan, idari personelin ve işçilerin memnuniyeti gözden kaçmadı. Tüm çalışanlar, eğitimden hem motive olarak çıktıklarını hem de büyük bir farkındalık kazandıklarını ifade ederek, organizasyonu düzenleyen Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı'ya ve Eğitim Uzmanı Ozan Erdem'e teşekkür ederek hem topluca hem de birçoğu tek tek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Siyasal İletişim Uzmanı Ozan Erdem, "Medine, medeni ve medeniyet aynı kökten türemiş kelimelerdir. Medeni, Medineli, şehirli demektir. Bizim şehirlerimiz medeniyettir. Bu şehirleri inşa eden, imar eden ve ihya eden de belediyelerimizdir. Belediye çalışanlarımızdır. Ne diyor Yunus Emre, 'Benim yüzüm yerde gerek bana rahmet yerden yağar.' Yerden yağar demesi, Allah'ın en şeref sahibi olarak yarattığı insana yani eşref-i mahluk olan insana hizmet edersem, hayır edersem işte Allah'ın rahmeti bana o zaman yağar diyor. İşte, bir şehirde bolluk, bereket, rahmet bu düşünceyle hizmet edildiğinde, Halka hizmet, Hakk'a hizmet düşüncesiyle çalışıldığında olur. Belediye çalışanları bu farkındalıkta olursa, o zaman o şehir medine olur, medeniyet olur. Saruhanlı Belediyesi çalışanları olarak o halde önce ne yaptığımızın değil, neden yaptığımızın idrakinde olacağız." diyerek iki gün süren eğitimden, kendilerine gösterilen ilgiden ve yoğun katılımdan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ise, "Belediyede görevli tüm personelimize, Siyaset Bilimci ve Siyasal İletişim Uzmanı Ozan Erdem tarafından, "Liderlik ve Motivasyon" ile "Kurum Kültürü ve Kurumsal Aidiyet" konularında seminer verildi. Belediye Kültür Merkezi'nde iki gün süreyle düzenlenen seminer gayet verimli geçti. Engin bilgisi ve güçlü hitabeti ile personelimize kazandırdığı bilgi, beceri ve deneyimlerinden dolayı Ozan Erdem'e teşekkür ederim" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Saruhanlı Belediyesi Hüseyin Yaralı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title