Haberler

Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay: Küçük Ağa'da Biz Yokuz

Güncelleme:

Dizinin başrol oyuncuları Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay, "Proje devam etse de hiçbir şekilde içinde yer almayacağız" açıklaması yaptı.

Geçen sene Kanal D ekranlarında başlayan ' Küçük Ağa' dizisi geçtiğimiz haftalarda final yapmıştı. Sosyal medyada dizinin başka bir kanalda yer alacağına dair iddialar ortaya atıldı ancak bunlar da kesin bir dillen daha sonra reddedildi.

"BİZ YOKUZ"

Bu konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken dizinin başrol oyuncuları Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay dizi başlasa bile kadroda yer almayacaklarını duyurdu. Levendoğlu, "Küçük Ağa dizisinin devam edeceği konusunda en ufak somut bir bilgim yok. Proje devam etsede hiçbir şekilde içinde yer almayacağımı söyleyebilirim.Olurda devam ederse yolu açık reytingi bol olsun" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Sarp Levendoğlu Birce Akalay Küçük Ağa Kanal D Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (45)

liseli genc:

zeki alasyada kendini iyice düsürdü. Bacak kadar fırlama cocuk onu azarlıyor ama adam halen dizide oynama cabasında. Gözümden iyice düstü zeki alasyada. Böyle sacma dizilerin tekrar yayına gelmemesi gerekir.

32
7
yanıtYanıtla
aykut:

küçük ağa devam ederse siz o dizide tekrar rol alın. yoksa dizinin bir tadı olmaz sizleri çok seviyoruz

5
8
yanıtYanıtla
ümitmobilWeb@haberler.com:

Birce Akalay ve sarp levendoğlu oyuncularının dizide oynamasına üzüldüm ama bu dizinin en önemli oyuncusu Mehmet Can emir berke zincidi

0
13
yanıtYanıtla
XXXLLL:

geç alınmış bir karar

10
1
yanıtYanıtla
AYŞE:

saçma bir diziydi bittiğine memnun oldum

8
3
yanıtYanıtla
Çok ta tınmobilWeb@haberler.com:

Zaten sarp bu rolün adamı değildi ağzını yaya yaya konuşma rol de olsa hangi dizide var bence kedi erisemedigi cigere mundar diyor

9
2
yanıtYanıtla
emir berke zincidi küçük ağaaaaaaaaaaaa:

birce abla ve sarp abi neden oynamıyorsunuz bimiyorum. ama sizi seven benim benim kalbimi kırdınz. birce ablanın sözü vardır hata çok severim. zıkkım sote. sarp abininde bir sözü vardır çok severim. gundi. lütfen ayrılmayın. ikinizde ellerinden öpüyorum

1
9
yanıtYanıtla
sera:

bence final yapsınlar tumden kotu bı dızı

5
1
yanıtYanıtla
cemre:

ya offf birce akalay ve sarp levendoglu olmassa olmazki dizinin tadı kaçar

2
3
yanıtYanıtla
gizli hayran:

siz yoksanızz bu film neden var

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title