Haberler

Sarkozy'nın Oğlu Galatasaray Formasıyla!

Güncelleme:

Fransa'nın eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin DJ'lik yapan oğlu Pierre, Galatasaraylı Sneijder'in 14 numaralı formasıyla görüntülendi.

Fransa'da, partisi Halk Hareket Birliği yeniden yükselişte olan eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, France 2 televizyonu ile röportaj yapmak için evinden çıkarken ilginç bir kare yaşandı.

SARKOZY'NİN OĞLU GALATASARAY FORMASIYLA

Evden çıkanlar arasında Galatasaray'ın yıldız ismi Sneijder'in 14 numaralı formasını giyen bir kişi de vardı. Bu kişi Fransa'nın eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin DJ'lik de yapan oğlu Pierre'den başkası değildi.

SOSYAL MEDYADA YANKI BULDU

Pierre, ağabeyiyle evden çıkarken, üzerindeki Galatasaray forması sosyal medyada geniş yankı buldu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Nicolas Sarkozy Wesley Sneijder Galatasaray Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (97)

zaza:

galatasaray fransız takımıdır işte kanıtı :D

14
18
yanıtYanıtla
KapakMobil-IOS:

Gayet normal sonuçta 6saray da bir fransız takımı adam kendi ülkesinin bir Takımını destekliyor

7
22
yanıtYanıtla
şikebahce:

ula hele bakınki fenerliler nasıl zorlarına gitmiş

23
3
yanıtYanıtla
DersimoMobil-IOS:

Gs. Basarili bir takim, türkiyenin en cok tanknan takimi, o kadar :))

21
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

civcivler hemen kıskanmaya başlamış. . dur biraz yem atam bunlara.

19
4
yanıtYanıtla
CERONİMOMobil-IOS:

Dünya'da tek tanınan ismi olan Türk kulübün formasını giymesi kadar doğal bişey yok

16
7
yanıtYanıtla
neyi tartışıyorsunuz:

gs fransız, fb rum bjk nin soyu belli değil, hamsiler desen adamlarda üstün ırk inancı hakim. adam gibi takım yok

5
16
yanıtYanıtla
tasoMobil-ANDROID:

FRANSIZ CIN CON

7
14
yanıtYanıtla
Mesut OrkunMobil-IOS:

Koyt:Bu fenevbahcenin büyüklüğünü gösterir.:)

8
12
yanıtYanıtla
TORNAVİDAMobil-ANDROID:

GS KIMIN MALI DA ZATEN FRANSIZ NE OLMUŞ KI

6
14
yanıtYanıtla
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title