Haberler

Kaymakamlık Burs Vermeye Devam Edecek

Güncelleme:

Şarkışla'da üniversite öğrencilerine burs verilmesi yönündeki uygulamanın devam edeceği bildirildi.

Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hayırsever vatandaşları burs vermeye davet etti.

Gül, projeye destek olmak isteyenlerin Şarkışla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının Vakıflar Bankası Şarkışla Şubesi, Şarkışla Kadınlar Derneğinin Ziraat Bankası Şarkışla Şubesi ve İş Bankası Şarkışla Şubesi hesaplarına bağış yapabileceğini kaydederek, "Katkıda bulunmak istediğiniz tutarı 'Şarkışla Bursu' diye yatırmanız halinde maddi durumu iyi olmayan ve imkansızlıklara rağmen yüksek öğrenimini sürdürme gayreti içinde olan öğrencilerimize destek vermiş olacaksınız" dedi.

Gül, şunları kaydetti:

"Şarkışla'nın kültürel, sosyal ve ekonomik anlamda gelişimi eğitimini tamamlamış kuşakların yetiştirilmesine bağlı. Bu nedenle projemize yapacağınız küçük bir katkı Şarkışla'nın gelişimi için atılmış büyük bir adım olarak geri dönecektir. Göstermiş olduğunuz duyarlılığa ve projemize hayırsever olarak yapacağınız katkıya şimdiden teşekkür ederiz."

Gül, geçen yıl 281 öğrenciye burs sağladıklarını sözlerine ekledi. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Vakıflar Bankası Ziraat Bankası İş Bankası Şarkışla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title