Haberler

Şarkılarım İstanbul'da Aşk İçin

Güncelleme:

Haris Alexiou, 5. Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri kapsamında İstanbul Kongre Merkezi'nde hayranlarıyla buluştu.

Şarkılarını aşk için söylediğini ifade eden Alexiou, unutulmaz bir konsere imza attı.

5. Avea Sıra Dışı Konserleri kapsamında dün akşam İstanbul'da hayranlarıyla buluşan Haris Alexiou, şarkılarını aşk için söyledi. Maskeli Balo, Caddelerde Rüzgâr, Telli Telli, Olmasa Mektubun, Fevgo, Eleni ve Tango başta olmak üzere 25 şarkısını seslendiren Alexiou, Nouveau Sextet grubu ile yaptığı Flamenko yorumlarla da hayranlarını büyüledi.

Dostları Haris Alexiou'yu Yalnız Bırakmadı

Müzikseverler tarafından büyük beğeniyle izlenen konserde, "Teşekkür ederim. Şarkılarımı sizden dinlemek kadar güzel bir şey yok. Ben de becerebilirsem şarkılarımı Türkçe söylemek istiyorum" sözleri ile duygularını Türkçe paylaşan sanatçı, izleyicilerden büyük alkış aldı. Sezen Aksu'ya olan sevgisini ona selamlarını göndererek bir kez daha ifade eden Alexiou, Sezen Aksu'nun "Gidiyorum Bu Şehirden" ve "Belalım" şarkılarını Türkçe söyleyerek İstanbul'daki hayranlarının gönüllerini fethetti.

Konserde izleyicilerin arasında, Haris Alexiou'nun "çok sevdiğim dostum" diye ifade ettiği Zülfü Livaneli, daha önce İstanbul'da aynı sahneyi paylaştıkları İnce Saz grubu üyeleri, Mahir Günşiray da vardı. İstanbul'u çok sevdiğini ve özlediğini ifade eden Haris Alexiou "Beni her zaman kucaklayan tüm Türk sanatçılarına teşekkür ederim" diyerek duygularını ifade etti.

Rebetiko ve Yunan halk müziği dalında seslendirdiği şarkılarla dünya çapında tanınan Haris Alexiou, Ege'den göç eden bir ailenin çocuğu olması nedeniyle özellikle İzmir ezgilerine aşina bir sanatçı… Türkiye'de pek çok sanatçı ile ortak projelere imza attı ve geniş bir hayran kitlesi bulunuyor.

Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri Tüm Hızıyla Devam Edecek

5. Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri 5 Aralık'ta dünyaca ünlü keman ustası Farid Farjad'ın Ankara'daki konseri ile devam edecek. Ayrıca 13 Aralık'ta MKM Attila İlhan Salonu'nda Brenna MacCrimmon'u ağırlayarak müzikseverlere yine sıra dışı bir müzik ziyafeti yaşatacak.

Avea Sıra Dışı Konserleri 2015'te 6.yılında da sürpriz isimleri müzikseverlerle buluşturmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sezen Aksu İstanbul Avea Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title