Haberler

Şarkıcı Gülşen Doğum Yaptı

Güncelleme:

Beş yıllık birlikteliklerini 2016 haziranında evlilikle taçlandıran Ozan Çolakoğlu ve Gülşen çiftinin oğulları bugün dünyaya "merhaba" dedi.

Şarkıcı Gülşen ve aranjör Ozan Çolakoğlu, 5 yıllık beraberliklerinin ardından İspanya'nın Barselona kentinde yapılan nikahla evlenmişti. Gülşen'in bir süre sonra evlendiği sırada hamile olduğu ortaya çıkmıştı.

OĞLUNU KUCAĞINA ALDI

Son ana kadar işlerini bırakmayan ve hamile haliyle bol bol magazin dergilerinin sayfalarını süsleyen Gülşen, dün hastaneye yattı. Kendilerini hastanede ilk ziyaret eden kişi Demet Akalın olurken, Gülşen bugün oğlunu kucağına aldı. İsim konusunda uzun süre kararsızlık yaşayan çift bebeklerine 'Azur Benan' ismini verdi.

DEMET AKALIN DOĞUMA GİRDİ Mİ?

Daha önce çıkan haberlerde Demet Akalın'ın doğuma gireceği bilgisi vardı. Demet Akalın "Gülşen'i asla yalnız bırakmam. Arkadaşım bebeğini doğururken ben bir köşeye geçip dualarımı edeceğim. Kendisinden izin aldım" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ozan Çolakoğlu Demet Akalın İspanya Gülşen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title