Haberler

Şarkıcı Göksel Didim'i Salladı

Doğuş Grubu bünyesinde D-Marin Marinalar Grubuna bağlı olarak faaliyet gösteren D-Marin Didim yaz etkinlikleri kapsamında her yıl yaz aylarında düzenlediği yaz konserlerinde bu yıl Şarkıcı Göksel’i Didimlilerle buluşturdu.

Doğuş Grubu bünyesinde D-Marin Marinalar Grubuna bağlı olarak faaliyet gösteren D-Marin Didim yaz etkinlikleri kapsamında her yıl yaz aylarında düzenlediği yaz konserlerinde bu yıl Şarkıcı Göksel'i Didimlilerle buluşturdu. En güzel şarkılarını seslendiren Göksel konsere katılanları hoş saatler yaşattı.

D-Marin Marinalar Grubuna bağlı olarak faaliyet gösteren D- Marin Didim tarafından her yıl düzenlenen yaz konserleri kapsamında Şarkıcı Göksel sahne aldı. Saat 21: 30'da başlayan konseri dinlemeye gelenler arasında Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve eşi, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Garnizon Komutanı M. Alper Köseoğlu ve eşi, İlçe Jandarma Komutanı Tuncay Akgün ve eşi, İlçe Emniyet Müdür yardımcısı Özgür Selçuk'da de yer alırken, binlerce kişi de konser alanında yerini aldı.

Güzelliğiyle göz kamaştıran Göksel en son çıkardığı albümde yer alan 'Aşkın yalanmış' ' acıyor' şarkılarıyla hayranlarının karşısına çıkarken söylediği eski ve yeni parçalarla konseri dinlemeye gelenleri hoş dakikalar yaşattı.

Göksel konsere katılanların 30 Ağustos Zafer bayramını da kutladı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Doğuş Grubu Göksel Didim Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title