Haberler

Şarkıcı Emrah Parasını Peşin Alamadığı Diziye Veda Etti

Güncelleme:

Haziran ayında ekranlara gelmesi planlanan 'Unutmadım' dizisinin başrol oyuncusu Emrah, parasını peşin vermedikleri için projeye veda etti.

Star TV ekranında Haziran ayında ekrana gelmesi planlanan "Unutmadım" adlı dizinin başrol oyuncusu Emrah Erdoğan'ın projeden ayrıldığı açıklandı.

YOLLARI AYRILDI

Yapımcılığını Gold filmin üstleneceği dizinin Haziran ayında ekranlarda olması planlanıyordu. Gold Film tarafından yapılan açıklamada, başrol oyuncularından Emrah Erdoğan'ın, Gold filmle senelerdir ödün vermediği iş prensibiyle ilgili ters düşmesinden dolayı yollarını ayırdığı ifade edildi.

PROJEYE BU ŞEKİLDE DEVAM EDİLEMEZ

Açıklamada, projeye bu şekilde devam edilemeyeceği belirtilerek "Kısa sürede büyük emekler harcayan ekibimiz ve dğer oyuncularımıza teşekkür ederiz" denildi.

PARAYI PEŞİN ÖDEMEDİLER, BIRAKTI

Ünlü sanatçı Emrah'ın yatırımlara ve birikimlere önem verdiği eskiden beri biliniyor. Emrah'ın yapım şirketiyle olan anlaşmazlığının temelinde de yine para konusu yattığı konuşuluyor. Emrah, parasını peşin olarak ödemeyen yapım şirketiyle anlaşmazlığa düştü ve çekimleri devam eden diziden ayrıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Star Magazin Haberler

500

Yorumlar (38)

bombacı mülayim:

PARAYLA GÖMECEKLER SENİ. . AHLAKSIZ HERİF

19
4
yanıtYanıtla
HÜSEYİN:

57 yaşındayım oldum olası bu emrahı hiç sevmedim nedense hala da öyle

20
0
yanıtYanıtla
ESKİ BİR DOST:

seninde ne olduğun belli değil dizicimisin. şarkıcımı, emlakcımı her şeye atlıyon ibo gibi. git konserini ver, aldığın kiraları ye, abdestini al namzın kıl , mezaramı götürecen. rahmetli sakıp sabancı senden bin katı zengindi ne götürdü, nazlı gelinler gibi yok peşin , alırım yok şey , sanki çok acil paraya ihtiyacın var, para lazımsa gel verim. .

14
0
yanıtYanıtla
Iğdırlı ismailMobil-IOS:

Böyle adamları filimlerde oynatmayın gitsin Küme'sinde Yemini yesin . Topluma ait bir sanatçı deyil ...

12
2
yanıtYanıtla
bumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu adami izleyen varmi hala

10
0
yanıtYanıtla
TürkmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu adam kendi çocuğuna. Bile bakamıyor

9
0
yanıtYanıtla
yazar:

bak simdi taktir ediyorum emrahi emeyinin karsilini isdemis yapilan isde para varsa ver gulum al gulum emrah dorusunu yapmis

0
9
yanıtYanıtla
nisan:

EMRAH PARAYI MEZARA GÖTÜRECEK

8
1
yanıtYanıtla
kw:

keşke o filmlerindeki emrah gibi olsaydın o daha karakterli

9
0
yanıtYanıtla
herşey para değil:

para diye diye ölümün aclıktan olacak haberin olsun

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title