Haberler

Şarkıcı Ece Seçkin'e 10 Yıl Aşık Olmak Yasak

Güncelleme:

Ece Seçkin'in albüm sözleşmesine göre 10 yıl boyunca aşk yaşaması ya da evlenmesi yasak.

Galatasaray'ın Milli futbolcusu Emre Çolak'la bir süredir aşk yaşayan Ece Seçkin menajerine takıldı. Sözleşmesine göre Ece'nin 10 yıl boyunca evlenmesi yasak.

YA AŞKI YA DA KARİYERİNİ SEÇECEK

Ece'nin albüm sözleşmesine göre 10 yıl boyunca aşk yaşaması ya da evlenmesi yasak. Emre ile olan birlikteliği nedeniyle menajerinden tepki alan Ece'nin, aşkı yada kariyeri arasında tercih yapması gerekiyor.



Kaynak: Magazin

Galatasaray Emre Çolak Ece Seçkin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

erdi:

kim la bu

74
0
yanıtYanıtla
reklam kokan hareketler bunlar:

iyi reklam olmuş. kadını tanımıyordum bile ilk kez burada gördüm.

59
0
yanıtYanıtla
küte:

hediye paketi gibisin:)

20
2
yanıtYanıtla
serseri:

kısa bir reklam arasından sonra beraberiz

14
0
yanıtYanıtla
NEEY:

ÖYYY

11
2
yanıtYanıtla
mahoo:

turşusunu kurarlar herhalde

10
0
yanıtYanıtla
Efe09:

bu habere ne kadar aldınız bi haberdar olsak

6
1
yanıtYanıtla
berrin:

ya on yıl aşık olmasa ne olur olsa ne olur reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ama olur olur bazen o reklam öyle bi teperki yaptıgına yapacagına pişman olursun:))))))))))

5
0
yanıtYanıtla
elbistanlı:

2 yıl beklesinde ben alıcam onu :D

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title