Haberler

Şarkıcı Deniz Seki Yeniden Yargılanmayı Talep Etti

Güncelleme:

Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan şarkıcı Deniz Seki, İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderdiği mektupla yeniden yargılanmayı talep etti.

Bir buçuk yıldır Bakırköy Kadın Cezaevi'nde hükümlü bulunan Deniz Seki, kendisinin kaleme aldığı bir mektubu İstanbul Ağır Ceza Mahkemesine göndererek yeniden yargılanma talebinde bulundu.

Mektubunda soruşturmasını yürüten savcı Bilal Bayraktar ve hüküm veren üç hakimden ikisi hakkında soruşturma açılıp açığa alındıklarını ayrıca verilen kararın ne Yargıtay dairesi ne Ceza Genel Kurulu ne de Anayasa Mahkemesinden oybirliğiyle geçmediğini savundu.

"HASTALIKLI DÖNEMİN TEK MAĞDURUYUM"

Seki, dönemin İstanbul Jandarma Komutanı hakkında müebbet hapis istemiyle dava açıldığının da altını çizdi . Deniz Seki mektubunda: Bu yargının hastalıklı döneminin tek mağduru olarak hala içerdeyim. O dönem yargı tarafından mağdur edilen herkese geç de olsa iade-i itibar yapılmışken bana bu yapılmamıştır. Yargılamamda yapılan bu kadar usulsüzlüğe, hukuksuzluğa rağmen Yargıtay da, Anayasa Mahkemesi de bu hukuksuzluklara maalesef sessiz kalmayı tercih etmiştir" dedi.

"SİZDEN GEREĞİNİ TALEP EDİYORUM"

Seki isteğini cümlelerle ortaya koydu: "Ben yargıdan af ya da merhamet istemiyorum. Kapalı cezaevinde geçirilecek süreyi de tamamlayarak yeniden yargılanma isteğinde bulunmayı da özellikle tercih ettim. Tek isteğim bağımsız ve tarafsız bir mahkeme tarafından yeniden yargılanmamdır. Sizden gereğini samimi, kalbi duygularla ve içten saygılarımla talep ediyorum."

MEKTUP, AVUKATI TARAFINDAN SUNULDU

Deniz Sekinin mektubunu avukatı Naim Karakaya, dilekçesi eşliğinde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesine sundu. Avukat Naim Karakaya dilekçesinde, Deniz Sekinin mahkum edildiği mahkemelerin adil yargılama yapmadıkları gerekçesiyle kaldırıldıkları; özel görevli mahkemelerce verilen hükümlere konu yargılamaların yeniden görülmesi için bazı Ağır Ceza Mahkemelerinin Anayasa Mahkemesine başvurdukları, telefon dinleme tutanaklarında usulsüzlükler yapıldığı ve bu kuralların kanunla değiştirildiği, bu değişikliğin bile tek başına yargılamanın yenilenmesi sebebi yapıldığı, sözde temin edilen kişilerin de tüm ısrarlara rağmen dinlenmediği gerekçeleriyle yargılamanın yenilenmesi isteminde bulunuldu. İstanbul Ağır Ceza Mahkemesinin önümüzdeki birkaç gün içerisinde Sekinin yeniden yargılanma isteği hakkında karar vermesi bekleniyor.

Deniz Seki 16 Kasım 2014 te girdiği Cezaevinde, 5 Haziran 2016 tarihinden itibaren son bir yılını geçirmek üzere açık cezaevine ayrılma hakkına sahip olacak.

Kaynak: AA / Magazin

Anayasa Mahkemesi Naim Karakaya Deniz Seki Bakırköy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

ellidokuz:

yeniden yargılayıp bi 5 yıl ceza daha verelim.

13
15
yanıtYanıtla
savaş:

oldu başka bir istegin buyrun emrin başımızın üstüne

5
14
yanıtYanıtla
paralel işler bunlar:

Tüm sanat camiasını korkutmak bir gözdağı vermek için günah keçi aranıyordu ve Deniz Seki bulunup tüm suç ona yıkıldı. Kadıncağız bas bas bağırıyor ben suçsuzum diye dinleyen yok. Alenen okul önlerinde ve bir çok yerde uyuşturucu satılırken ben yapmadım diyen bir kişi inatla cezalandırılıyor. Şimdi o içeride peki dışarıdaki herkes tertemiz öylemi ?

10
5
yanıtYanıtla
Seviliyorsun kızımmmm:

Deniz Seki; seni seviyoruz, seni çok özledik. Senden ayrı geçen her güne lanet olsun. Çoğu gitti azı kaldı. Bir yıl daha sabredeceğiz. Seni günah keçisi seçenlerle öbür dünyada hesaplaşacağız.

8
5
yanıtYanıtla
rahmet ve kazanimlar:

Insallah sizi tekrar aramizda gorebilelim;

2
5
yanıtYanıtla
doğru söze ne nedir.:

tekrar gör sen uyuşturucu bağımlısı hasta kadını. . cekicek cezasını tabii ki ya hiçbi suc cezasız kalmamalı milleti teşvik eden içen bu sonra bişey olmamış gibi cıksın tekrar başımıza bela olsun inşaALLAH çıkamazsın ordan sizin gibi insanlara ihtiyacı yok bu milletin eksikmişsin varmışsın farkında bile değiliz he varlığın rahatsız ediyor ordayken en azından gözümüz bi pislik görmüyor.

yanıt1
yanıt2
Biat mi asla!!:

Hastalikli dönemin tek magduru degil ama tek gunah kecisi oldugun kesin. . Isid elemanlarini birer sandvic ismarlayip sali verdiren hastalikli beyinlerin elinde TC. .

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

chpli degil de akpli olsaydın zaten yargılanmazdın bak bakanlara . . . çaldıkları paraları çatır çatır yemekle meşguller

3
2
yanıtYanıtla
gercekci:

pis esrarkeş yatsın cıkarmayın

2
2
yanıtYanıtla
dualar:

bu kadın çok iyi bir kadındı bir aralar ''Eşkıya dünyaya hükümdar olmazın''bir bölümünde hapisteki yaşantısı falan vardı umarım tez zamanda çıkar ve güzel şarkılarını tekrar duyarız

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title