Haberler

Şarkıcı Çiyager'in Diyarbakır'da Darbedilmesi

Tiyatro sanatçısı Ahmet Yenilmez, "Çiyager" olarak tanınan şarkıcı Mehmet Karakuş'u tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Tiyatro sanatçısı Ahmet Yenilmez, "Çiyager" olarak tanınan şarkıcı Mehmet Karakuş'u tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Tiyatro sanatçısı Yenilmez, Diyarbakır'da evinin önünde darbedilen, Karakuş'u ziyaret etmek için kente geldi. Yenilmez, Karakuş'un tedavi gördüğü Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesine giderek, hastane başhekim yardımcısı Murat Acar ile görüştü.

Sağlık durumuyla ilgili Acar'dan bilgi alan Yenilmez, daha sonra Karakuş'u hastanedeki odasında ziyaret etti.

Burada açıklamalarda bulunan Yenilmez, Karakuş'un önemli bir duruş sergilediğini söyledi.

"Ne geldiyse başımıza delikanlıların, mertlerin sayısının az, sesinin duyulmaz olduğundan geldi" diyen Yenilmez, "Diyarbakır'a böyle bir delikanlılık, mertlik yakışırdı. Diyarbakır'da 81 vilayetin içerisinde benim meslektaşlarım da dahil olmak üzere hepimizden delikanlı, mert biri çıktı. Namertlere güzel bir ders verdi" ifadesini kullandı.

Sanatçıların Karakuş'u sahiplenmesini beklediğini aktaran Yenilmez, şöyle konuştu:

"Ben isterdim ki burası sanatçılardan dolup taşsın, tarih bugünleri de yazacak. Tarihe kayıt düşmek için buradayız. Devletin her türlü desteğini arkasında hissedip çeşitli mahfillerde olup en olmayacak zamanda devleti seri katillikle suçlayanlara, devletin hiçbir yardımını görmeden ekmeğini çıkaran, sanatını icra eden bir delikanlı duruşu işte bu. Milletimin bunu görmesini istiyorum."

Bölgede yaşanan terör olaylarına değinen Yenilmez, "Yüzyıl önceki Çanakkale'nin rövanşı alınmaya gelindi. Bundan yüzyıl önce bu vakitlerde karşımızdaki 'bu Kürt mü, Türk mü, La mı, Çerkez mi' diye sormadan tetiği çekti. Allah'ın ibret diye göstereceği her şey ortadayken biz hala aklımızı başımıza toplayamıyorsak, neye layıksak onu yaşarız."

Yenilmez, Karakuş için bundan sonra "o bizim mahallenin delikanlısı" ifadesini kullandı.

Karakuş ise Yenilmez'in çok güzel duygularla geldiğini belirterek, "Ben de aynı duyguları taşıyorum. Bu duyguları biraz daha yükseklere çıkaralım, birbirimize, kardeşliğimize toplumumuza sahip çıkalım" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title